Atletiek clinic met Nadine Broersen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Atletiek clinic met Nadine Broersen

oktober 3 2015 @ 10:00 - 14:00

Atletiek clinic met Nadine Broersen
Europees kampioen Meerkamp Nadine Broersen geeft op zaterdag 3 oktober samen met collega meerkamper Pelle Rietveld een inspirerende atletiek clinic.
Deze clinic zal plaats vinden in Zierikzee, waar de plaatselijke atletiekvereniging samen met andere verengingen uit de regio hun jeugdtrainers op een ludieke manier bij wil spijkeren op het gebied van coaching!

Het doel van deze clinic is om de jeugdtrainers via Nadine Broersen te inspireren met nieuwe trainingsmethoden die in het profcircuit gebruikt worden om de top te halen.
Nadine is vorige maand op de WK atletiek in Peking net naast het podium beland op de meerkamp. Met een verdienstelijke 4e plek kan ze terug kijken op een redelijk geslaagd toernooi. Het WK was voor haar een goede graadmeter richting de Olympische Spelen en Rio volgend jaar. Het is haar grote droom en doel om daar Olympische eremetaal te winnen!

Nadine is met haar talent en enorme doorzettingsvermogen een grote inspiratiebron voor veel mensen, dus wij zijn ervan overtuigd dat de deelnemers aan de clinic een topdag gaan beleven!

atletiek clinic

Gegevens

Datum:
oktober 3 2015
Tijd:
10:00 - 14:00

Locatie

Atletiekvereniging Delta Sport
Banninklaan
Zierikzee, Zeeland 4301 NN Nederland
+ Google Maps
Geen reactie's

Geef een reactie