Oprichter SSE

oprichter SSE

Bjorn van de Langenberg
Drijvende kracht achter Super Sport Events is Bjorn van de Langenberg. Bjorn (1979) is ervan overtuigd dat sport de kracht bezit om de wereld te verbeteren.

Bjorn is van jongs af aan een fanatiek sportman. Hij heeft een grote voorliefde voor voetbal, hardlopen, mountainbiken en wielrennen. Zo voetbalde hij 28 jaar bij ODC in Boxtel, waarvan 8 jaar selectie in de 2e klasse.

“Door het voetbal ben ik erachter gekomen hoe belangrijk samenwerking en teambuilding is. Kampioen word je niet zomaar. Om tot zulke uitzonderlijke prestaties te komen moet je alles voor elkaar over hebben.”

Alpe d’HuZes
Naast het voetballen nam Bjorn regelmatig deel aan hardloopevenementen. Zo liep hij de Ten Miles, de Zevenheuvelenloop en halve marathons. Zijn grootste sportieve liefde koestert Bjorn momenteel voor zijn fiets. Zowel mountainbiken als wielrennen vindt hij fantastisch en daarmee heeft hij een aardig palmares opgebouwd. Zijn hoogtepunten? De Merida Dutch Cross Country 2016, binnen 24 uur 465 km op de MTB van noord naar zuid Nederland. De zeven beklimmingen tijdens Alpe d’HuZes 2013 en de 1000 kilometer in 6 dagen tijd voor Giro di Kika in 2015.

Door mijn deelname aan Alpe d´HuZES en Giro di Kika ben ik erachter gekomen hoe het is om als topsporter te trainen voor een bepaald doel. Met de juiste instelling en doorzettingsvermogen kun je elk doel bereiken wat je nastreeft!”.

Zijn droom
Bjorn maakte zijn droom tot werkelijkheid. Een eigen bedrijf met sport clinics en sport evenementen ontstaan vanuit zijn eigen ervaring en overtuiging! In Super Sport Events komt alles samen: zijn achtergrond als ondernemer en sportman, het talent voor het organiseren van evenementen en zijn voorliefde om met mensen te werken.

“Sporten geeft me enorm veel kracht en positieve energie waardoor dat ik fitter, enthousiaster en positiever in het leven sta. Dat gevoel wil ik graag delen en overbrengen op andere mensen”

Keer hier terug naar de homepage