Vitaliteitprogramma

Vitaliteitprogramma
Wist u dat werknemers die sporten vitaler en productiever zijn dan niet-sportende collega’s? Vitale collega’s melden zich minder vaak ziek en zijn prettiger om mee samen te werken. Uit onderzoek blijkt dat iedere geïnvesteerde euro in vitaliteit een bedrijf minimaal drie euro oplevert. Vitale bedrijven zijn dus op alle fronten in het voordeel. Hoe is dat bij uw bedrijf? Zijn uw collega’s zo vitaal dat het u geld oplevert? Bent u bewust bezig met een duurzaam personeelsbeleid?

Sinds kort bieden wij een unieke vitaliteitprogramma aan onder de naam THE ROAD TO… 
Dit concept is voor zowel hardloop als fietsevenementen in te zetten. Via “The road to…” in
spireren en begeleiden wij uw werknemers naar een gezonde en vitale levensstijl, ieder op zijn eigen niveau. We gaan doelen stellen, grenzen verleggen en toewerken naar een topprestatie. Zo maken we van uw bedrijf een winnend team!

Het vitaliteitprogramma vindt altijd plaats onder begeleiding van een topsporter en daaraan gekoppeld een ambitieus en sportief doel waar we gezamenlijk voor gaan trainen!

Een leuke bijkomstigheid: Ons vitaliteitprogramma is ook uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit en als marketing tool voor het imago van uw bedrijf!

Klik op onderstaande button voor meer informatie.

 

vitaliteitprogramma-2