Wielren clinic

Wielren clinic
Zowel voor beginners als gevorderden hebben we een leuke en leerzame wielren clinic in huis onder enthousiaste leiding van (ex) profrenners zoals Karsten Kroon, Erik Dekker, Gert Jakobs en Maarten Tjallingii. Ideaal als teambuildings activiteit maar ook leuk om te netwerken met zakenrelaties of als uitje met je fietsclub.

Met hun ervaring kunnen deze renners u veel vertellen en leren over het wielrennen. Tijdens de clinic zal er aandacht zijn voor verschillende facetten van het wielrennen zoals: waaier rijden, bochten techniek, remtechniek, schakelen, fietspositie en het tactisch spel van het wielrennen. En heb je speciale wensen dan spelen ze daar graag op in.

Onze wielren clinic is overigens veel meer dan alleen een clinic! Wij praten liever over een belevingsdag op fiets, omdat we deelnemers via leuke extra activiteiten laten ervaren hoe het voelt om profrenner te zijn!

fietsclinic

 

 

 

 

 

 

Presentatie
Een wielren clinic in combinatie met een presentatie van deze renners is een absolute aanrader!
Zij vertellen graag wat meer over hun carrière en hebben stuk voor stuk ervaring op het gebied van o.a. samenwerking, veerkracht, innovatie, leiding geven en mentale coaching. Daarbij wordt regelmatig een vertaling vanuit de topsport naar het bedrijfsleven gemaakt waardoor u na afloop van deze dag vol inspiratie huiswaarts keert.

The road to
Sinds kort bieden we deze wielren clinic ook aan als onderdeel in ons nieuwe concept “The road to”. Een inspirerend coachingsprogramma waarbij we deelnemers in drie maanden tijd begeleiden naar hun sportieve fietsdoel. Bent u benieuwd wat dit programma precies inhoudt, klik dan HIER .

Deelnemers aan onze wielren clinic kunnen hun eigen fiets meebrengen, maar indien gewenst regelen wij de fietsen voor u. Overige wensen zoals een douchegelegenheid, een afsluitend pastabuffet of een voedingspakketje voor onderweg behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.


VOORBEELD PROGRAMMA:

09:00 uur Ontvangst met koffie en gelegenheid tot omkleden
09:30 uur Voorstellen en presentatie van de profrenner
10:00 uur Aanvang wielren clinic
13:00 uur Einde van het programma

Wilt u graag meer informatie, dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie over onze renners klikt u HIER!