Fietsclinic – Voor beginners of gevorderden

Fietsclinic

Bijna iedereen kan fietsen maar kan iedereen ”goed” fietsen? Super Sport Events biedt zowel voor beginners als gevorderden fietsclinics aan. Een fietsclinic staat garant voor goede tips van ex-profrenners. De fietsclinics worden gegeven door enthousiaste en gedreven ex-profrenners. De ex-profrenners die een fietsclinic geven zijn Karsten Kroon, Erik Dekker, Gert Jakobs, Steven Rooks, Maarten Tjallingii en Bram Tankink. Een fietsclinic van Super Sport Events kan je ook beschouwen als een teambuilding activiteit. Boven het teambuilding aspect komt nog het netwerken. Netwerken op de fiets is bezig aan een opmars als netwerkactiviteit. Een fietsclinic is ook ideaal voor een fietsclub.

De ex-profrenners hebben veel ervaring met het geven van clinics en hebben natuurlijk in hun carrière gigantisch veel meegemaakt en nemen daarom een bak aan ervaring mee naar de clinic. Met deze ervaring kunnen de ex-profrenners u veel tips en trucjes geven. Tijdens de fietsclinic zal er aandacht zijn voor verschillende facetten van het wielrennen zoals: waaier rijden, bochten techniek, remtechniek, schakelen, fietspositie en het tactisch spel van het wielrennen. Heb je speciale vaardigheden die je wilt leren tijdens de clinic? Vraag naar de mogelijkheden. We staan altijd open voor nieuwe initiatieven.

Het woord fietsclinic klinkt wat ouderwets vinden wij. Onze fietsclinics noemen we liever een ”Experience” op de fiets! We gebruiken het woord ”experience” omdat we altijd net dat stapje verder gaan om de deelnemers een echte prof te laten voelen. Een unieke ervaring waar veel deelnemers lovend over zijn!

fietsclinic

Presentatie Fietsclinic

Een combinatie van een clinic en een presentatie vooraf van een van de ex-profrenners is een must. De renners vertellen u graag meer over het reilen en zijlen van het leven van een profwielrenner. De ex-profrenners hebben stuk voor stuk veel ervaring op het gebied van o.a.:

  • samenwerking
  • veerkracht
  • innovatie
  • leiding geven en mentale coaching

Daarbij wordt regelmatig een vertaling vanuit de topsport naar het bedrijfsleven gemaakt waardoor u na afloop van deze dag vol inspiratie huiswaarts keert.

The road to

Sinds kort bieden we deze fietsclinic ook aan als onderdeel in ons nieuwe concept “The road to”. Een inspirerend coachingsprogramma waarbij we deelnemers in drie maanden tijd begeleiden naar hun sportieve fietsdoel. Bent u benieuwd wat dit programma precies inhoudt, klik dan HIER .

Deelnemers aan onze fietsclinic kunnen hun eigen fiets meebrengen, maar indien gewenst regelen wij de fietsen voor u. Overige wensen zoals een douchegelegenheid, een afsluitend pastabuffet of een voedingspakketje voor onderweg behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.


 

VOORBEELD PROGRAMMA

09:00 uur Ontvangst met koffie en gelegenheid tot omkleden
09:30 uur Voorstellen en presentatie van de profrenner
10:00 uur Aanvang fietsclinic met profrenner
13:00 uur Einde van het programma

Wilt u graag meer informatie, dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie over onze (ex) profrenners klikt u HIER .