Wielercafé

Wielercafé
Eén van onze meest spraakmakende events van de afgelopen tijd is het SSE Wielercafé! Een gezellige en informatieve avond voor de echte wielerliefhebbers met verhalen, anekdotes en analyses van bekende wielrenners.

De afgelopen maanden hebben we in Brabant en Zuid Limburg meerdere succesvolle wielercafés georganiseerd met spraakmakende gasten als Bram Tankink, Laurens ten Dam, Maarten Tjallingii, Michael Boogerd, Gert Jakobs, Jos van Emden en Karsten Kroon.

Onderwerpen
Onder leiding van onze vaste presentator en wielerkenner Sander Kleikers, van de Limburgse TV zender L1, passeren vele actuele thema’s de revue. Verhalen en anekdotes uit het wielerpeloton, voorspellingen voor de aankomende koersen en ook de Petje op – Petje af Quiz met mooie prijzen zitten in ons programma. Dit allemaal ondersteund met mooie beelden en video’s van de renners!

Organisaties van toertochten zoals Hago Limburgs Mooiste en zelfs een Opera gezelschap wisten ons al te vinden om een mooi voorprogramma voor hun evenementen te verzorgen. Daarnaast organiseren we ook regelmatig op eigen initiatief een wielercafé in het zuiden van ons land. Houd onze kalender in de gaten voor de volgende editie!
Spreekt ons wielercafé u aan als evenement voor uw klanten, personeel of bezoekers, neem dan eens contact op voor de mogelijkheden.


WIELERCAFE INCLUSIEF:

  • Vakkundige presentator
  • Voorbereiden van de onderwerpen
  • Ondersteunende PowerPoint presentatie met beelden en video’s
  • Petje op – Petje af Quiz
  • Aankleding podium
  • Exclusief de (ex) profrenners

 

wielercafé