Gruppetto wielerbingo

Hilarische verhalen en anekdotes uit de buik van het wielerpeloton, Karsten Kroon als presentator, live schakelen met de profs en mooie prijzen voor de winnaars! Dat is de Gruppetto Wielerbingo die je live vanaf je bank met een biertje kunt spelen!

Op vrijdag 22 Mei om 20.00 uur gaan we live vanuit een studio in Amsterdam de eerste “Corona proof” editie spelen van de Gruppetto wielerbingo.

De uitzending wordt gestreamd via YouTube en is via vier camera’s te volgen! (livestream opent om 19.45 uur)

DE VERKOOP SLUIT VRIJDAG 22 MEI OM 12.00 UUR!

Hoe werkt het?

Deelnemers ontvangen na hun inschrijving een unieke bingokaart waarmee ze kans maken op mooie prijzen. Op het afgesproken tijdstip trek jij je gaafste wieleroutfit aan, neem je plaats achter je computer en surf je naar de livestream van de Gruppetto Wielerbingo. Daar zitten de Bingomasters klaar om alle deelnemers welkom te heten. Na een korte introductie en speluitleg gaat de gepatenteerde Bingo-Machine draaien en wordt de eerste bal getrokken. We spelen niet met nummertjes op de kaarten maar met wielerplaatjes. Achter elk plaatje schuilt een mooi verhaal, een anekdote of leuk nieuwsfeitje.

Karsten speelt deze avond met Rutger Mollee en Bart Meijer. De hosts zijn zeer ervaren in het presenteren voor publiek en voor televisie.  Gemeenschappelijke deler; humor en flair. Zij weten de deelnemers te prikkelen en uit te dagen. Bart kunt u kennen van Het Klokhuis en de Beste Vrienden Quiz. Rutger Mollee is bekend van De Speld en geroemd als dagvoorzitter. Beiden zijn gepassioneerd wielrenner. Lucky Bart bezocht als verslaggever de Tour de France.

Indien nodig schakelen we live met (ex)profs die net als in de echte Gruppetto, alle tijd hebben om hun sterke verhalen toe te lichten….

Deelnemers staan via een chatfunctie in contact met de studio en heb jij bingo en ben je prijswinnaar? Dan kun je inbellen en kom je live in de uitzending om je prijs te ontvangen! Kortom, veel spanning, sensatie, humor, interactie en vermaak!

Speel jij ook mee met je wielervrienden? Schrijf je dan snel in. Deelname €16 p.p.

Er kunnen maar een beperkt aantal deelnemers meedoen, dus wacht niet te lang want vol is vol!