Topsportontbijt

Topsportontbijt
Wist u dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is? Na een nacht zonder brandstof heeft je lichaam in de ochtend nieuwe energie nodig om goed te kunnen functioneren. Bovendien ben je in staat om langer geconcentreerd te werken als je goed ontbijt.

Tijdens ons topsportontbijt voegen wij  “inspiratie” als extra ingrediënt toe door een topsporter die als tafelgast aanschuift. Samen gaan jullie actuele thema’s bespreken die spelen binnen de topsport, maar ook binnen uw bedrijf. Het topsportontbijt biedt u en uw medewerkers of zakenrelaties de mogelijkheid om op een informele manier kennis uit te wisselen met een topsporter. Ideaal als brainstormsessie en om “out of the box” onderwerpen te bespreken zoals:

  • Hoe ga je om met tegenslag of verandering?
  • Het belang van samenwerking
  • Innovatie
  • Doelen stellen
  • Talent ontwikkeling
  • Presteren
  • Leiderschap

Deze en andere onderwerpen kom je regelmatig tegen op de werkvloer, maar hoe gaat een topsporter daar nou mee om?  Het topsportontbijt leidt vaak tot verrassende en nieuwe inzichten die u zo kunt implementeren op de werkvloer.

Gezonde voeding
Wij serveren tijdens het ontbijt alleen verse producten die passen binnen een gezond en verantwoord voedingspatroon. Voor een topsporter is het van groot belang om de juiste brandstof binnen te krijgen die nodig is om topprestaties te leveren. Daar proberen wij u ook een beetje bewust van te maken!

topsportontbijt-2

 

 

 

 

 

 
Met ons topsportontbijt slaat u twee vliegen in één klap! Een gezonde, energieke start van de dag en inspiratie om topprestaties te leveren!

Locaties
Wij bieden voor dit ontbijt enkele unieke vergaderruimtes aan in SX-Eindhoven, het inspirerende pand waar wij gehuisvest zijn. Een topsportontbijt inclusief rondleiding door het centrum van Sport, Marketing en Media is een echte aanrader!
U kunt er ook voor kiezen om het topsportontbijt op uw eigen bedrijf te organiseren. Heeft u andere speciale wensen, dan denken wij graag met u mee!


VOORBEELD PROGRAMMA:
(bij minimaal 8 deelnemers)

07:30 ontvangst met koffie en thee
08:00 voorstellen van de topsporter en aanvang ontbijt
09:00 einde ontbijt en gelegenheid tot napraten
09:30 vol energie weer aan het werk

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen!

topsportontbijt