Voetbalclinic

Voetbalclinic
Een solo van Lionel Messi langs vijf man. Een hattrick a la Cristiano Ronaldo of een katachtige save van Manuel Neuer. Wie droomt er niet van deze acties en een carrière als profvoetballer?

Via onze voetbalclinic laten we kinderen en volwassen even ervaren hoe het is om voetbalprof te zijn. Straatvoetballer Nelson de Kok en zijn crew leren deelnemers aan onze voetbalclinic de nieuwste trucjes en voetbaltechnieken om tegenstanders dol te draaien. Daarnaast kunnen we verschillende voetbalprofs, zoals André Ooijer, Frank van der Struijk en FC de Rebellen inzetten tijdens evenementen.

Een voetbalclinic is volledig naar wens in te vullen. Van een uurtje training tot een dag vullend programma voor uw hele vereniging. .

Heeft u een voorkeur voor een andere profvoetballer? Via ons netwerk kunnen wij u altijd helpen!

Presentatie
Onze evenementen met topvoetballers zijn ook zeer geschikt voor bedrijven en instanties. Vanwege hun topsportachtergrond kunnen deze voetballers zeer inspirerende presentaties verzorgen, omdat ze veel ervaring hebben met groepsprocessen.

Wat is er nodig om een succesvol team te bouwen en te houden? Hoe bind je mensen aan elkaar en aan een organisatie? Welk type leiderschap is er nodig voor succes? Welk type leiders maakt zichzelf juist onmogelijk? Hoe haal je het beste uit een individu en hoe uit een team? Dit zijn zomaar een paar vragen waarop profvoetballers scherpe en sterke antwoorden kunnen geven. Aangevuld met hilarische anekdotes en een uniek kijkje achter de schermen van het betaalde voetbal.

TE BOEKEN VANAF €1250
Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Voor meer informatie over ons aanbod van profvoetballers klikt u HIER!