Frank v/d Struijk

Voetballen

Frank v/d Struijk is als plaatsgenoot een goede bekende van Super Sport Events. Deze rechtsbenige verdediger is geboren en getogen in het Brabantse Lennisheuvel. Na zijn eerste jaren als voetballer bij de plaatselijke amateurvereniging LSV werd hij al snel ontdekt door Willem II waar hij de hele jeugdopleiding doorliep en in 2003 op 17 jarige leeftijd debuteerde in het eerste Elftal.
Daarnaast heeft Frank alle nationale jeugdelftallen doorlopen en in 2006 werd hij zelfs Europees kampioen met het elftal van Jong Oranje onder leiding van Foppe de Haan! In die lichting zaten o.a. Ryan Babel, Royston Drenthe, Otman Bakkal en Hedwiges Maduro.

frank van der struijk 1

 

Franky Two Fingers
In 2008 maakte Frank van der Struijk de overstap naar Vitesse in Arnhem. Op een korte verhuurperiode na, wederom Willem II, speelde Frank tot 2014 voor Vitesse. Eén van zijn meest opmerkelijke acties waren de middelvingers die hij opstak, tijdens de beladen streekderby tegen de grote rivaal uit Nijmegen. Toen het NEC publiek tegen hem tekeer ging, beantwoorde hij dit met 2 middelvingers. Dat leverde hem de bijnaam “Franky two fingers” op waarmee hij een cultheld werd in Arnhem.

Sinds dit seizoen is Frank v/d Struijk weer terug op het oude nest. Met Willem II maakt hij momenteel een geweldig seizoen door en dat hoopt hij een mooi vervolg te geven!
Frank is bij Super Sport Events beschikbaar voor het geven van voetbalclinics aan jeugdelftallen. Heeft u interesse, neem dan eens vrijblijvend contact op!