Rob Reckers bij Oranje Zwart

IN DE KLEEDKAMER MET…. ROB RECKERS BIJ ORANJE ZWART

Rob Reckers speelt al ruim 15 jaar bij hockeyclub Oranje Zwart uit Eindhoven. Na vele kampioenschappen en internationale prijzen met het Nederlands Elftal is Rob inmiddels aanbelandt in de herfst van zijn carrière, maar ambitie heeft hij nog genoeg.

Afgelopen seizoen is Rob met zijn club kampioen van Nederland en Europa geworden. Mede dankzij zijn jarenlange ervaring op topniveau heeft Oranje Zwart een schitterend jaar achter de rug. Rob neemt u graag mee naar de kleedkamers van Oranje  Zwart om meer te vertellen over de afgelopen kampioenschappen. Hoe belangrijk is zijn inbreng geweest en wat kunnen de jonge spelers nog allemaal van hem leren. Deze en nog veel meer onderwerpen komen aan bod tijdens de inspirerende en humoristische presentaties van Rob Reckers.

En wil je de dag op een speciale en spectaculaire manier afsluiten? Wat dacht je dan van een lunch op de middenstip van het hockeyveld als er een training afgewerkt wordt? Terwijl u geniet van een heerlijk broodje worden de hockeyballen met meer dan 100 km/uur rond gespeeld over het hockeyveld.

Rob Reckers bij Oranje Zwart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


VOORBEELD PROGRAMMA:

10:00 uur Ontvangst met koffie en thee
10:30 uur Presentatie Rob Reckers
11:30 uur Rondleiding op het sportpark van Oranje Zwart
12:00 uur Afsluiting met lunch

Voor meer informatie over Rob Reckers klikt u HIER!

Wilt u terug keren naar het vorige menu, dan klikt u HIER!