André Ooijer bij PSV

IN DE KLEEDKAMER MET….  ANDRÉ OOIJER BIJ PSV.

Een kijkje in de keuken bij de huidige landskampioen PSV onder begeleiding van André Ooijer! Dat is de droom van vele (Brabantse) voetbalsupporters en wij maken het mogelijk! André heeft tijdens zijn voetbal carrière veel successen gevierd met PSV, maar heeft inmiddels zijn actieve loopbaan als voetballer afgesloten. Inmiddels heeft hij een commerciële functie bij PSV en is hij nog regelmatig op het trainingsveld te vinden om de jeugdspelers te coachen.

André Ooijer bij PSV

André neemt u graag mee door de catacomben van het Phillips Stadion of over trainingscomplex De Herdgang. Op beide locatie zal André in de kleedkamer zijn verhaal doen over zijn leven als voetbalprof. Hoe belangrijk is een goede teambuilding om landskampioen te worden? Wat moet je ervoor doen om als talent uit te groeien tot volwaardig voetbalprof? Op deze en nog veel meer vragen zal André Ooijer antwoord geven tijdens zijn rondleiding.

Aanvullend op dit programma is het mogelijk om een openbare training bij te wonen van een jeugd elftal of zelfs van de PSV selectie!


VOORBEELD PROGRAMMA:

09:00 uur Ontvangst met koffie en thee
09:30 uur Presentatie André Ooijer
10:30 uur Rondleiding op trainingscomplex De Herdgang
11:30 uur Bijwonen openbare training
12:00 uur Afsluiting met lunch

Voor meer informatie over André Ooijer klikt u HIER!

Wilt u terug keren naar het vorige menu, dan klikt u HIER!