PSV belevingstour

Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen in de keuken van een professionele voetbalclub? Dan is dit uw kans tijdens de PSV belevingstour! Geheel naar eigen smaak kunt u een uniek programma samen stellen om gezamenlijk met uw personeel of zakenrelaties de dag van uw leven te beleven.

Vanuit SX Eindhoven bieden we tal van activiteiten aan om uw programma op maat te maken. Laat je inspireren door de volgende mogelijkheden:


Een rondleiding door het Phillips Stadion of over trainingscomplex De Herdgang
Wat voor faciliteiten hebben de spelers tot hun beschikking om kampioen van Nederland te worden? Tijdens een rondleiding door het Stadion of over het trainingscomplex kom je op plekken die normaal verboden toegang zijn. Van de kleedkamer tot aan de fitnesszaal en de persruimte!

Vanaf €14 p.p


Het bijwonen van openbare trainingen van jeugdelftallen of zelfs de PSV selectie!
Een rondleiding over het trainingscomplex van PSV is ideaal te combineren met het bijwonen van een openbare training. Ervaar met hoeveel passie en felheid er getraind wordt om elkaar beter te maken.

Vanaf €15 p.p


Een presentatie of clinic van oud PSV-ers
 PSV heeft de laatste decennia vele grote topspelers voort gebracht. Spelers met een grote internationale staat van dienst en een rijk gevulde prijzenkast. O.a. André Ooijer is beschikbaar voor het geven van presentaties over zijn carrière en de werkwijze van PSV. Hoe worden talenten opgeleid tot volwaardige selectiespelers? En welke hindernissen moeten ze daarbij overwinnen?

psv belevingstour

Vanaf €2500 per presentatie


Workshops in SX Eindhoven op het gebied van Sport, Marketing en Media.
Heb je altijd al eens als presentator op de stoel van Jack van Gelder willen zitten of lijkt het je leuk geïnterviewd te worden als een echte topsporter? Dan is de workshop mediatraining echt iets voor jou! Of ben je benieuwd hoeveel geld er omloopt in de commerciële Champions League en wat PSV daaraan kan verdienen? Ook daar hebben we een boeiende workshop voor!

Vanaf €80 p.p.


Een lunch of diner in SX Eindhoven of op een unieke locatie bij PSV.
Tijdens uw programma mag een heerlijke lunch of diner niet ontbreken. het Centre Court Café in SX Eindhoven bereid voor u een heerlijk buffet met een goede prijs/kwaliteit verhouding. En wil je eens wat speciaals……. Wat dacht je dan van een diner in de schatkamer van PSV met de Europa Cup 1 uit 1988 op de achtergrond!

Vanaf €25 p.p


Een competitie of Champions League wedstrijd van PSV bekijken.
Na een dag vol inspiratie kunt u het programma afsluiten met een wedstrijd van PSV in het Phillips Stadion. Wij bieden kaarten aan voor zowel de competitie als de Champions League. Van zitplaatsen op de tribune tot luxe VIP business rooms!

Vanaf €65 p.p


VOORBEELD PROGRAMMA:

13:00 Ontvangst met lunch op trainingscomplex De Herdgang
13:30 Een presentatie van een oud speler van PSV
14:30 Rondleiding over het trainingscomplex
15:30 Bijwonen van een openbare jeugdtraining
17:00 Workshop Mediatraining in SX Eindhoven
18:00 Diner
20:00 Als afsluiting bezoeken we een thuiswedstrijd van PSV in het Phillips Stadion

Hebben wij uw enthousiasme aangewakkerd met de PSV belevingstour? Neem dan eens vrijblijvend contact op om te kijken of we voor u een passend programma kunnen maken!