Henk Pieterse

Basketbal

Deze grote vriendelijke reus heeft een zeer heftig en indrukwekkend levensverhaal. Na een aantal onbezorgde kinderjaren begonnen de problemen tijdens zijn puberteit. Vanwege zijn lange en zeer dunne postuur werd Henk Pieterse al snel het mikpunt van pesters. Zijn zelfbeeld en zelfvertrouwen liepen hierdoor een flinke deuk op, waardoor Henk al snel een geïsoleerd leven had. Vrienden had hij niet en op school sloot hij zich in de pauze vaak op in het toilet om zijn brood te kunnen eten.

Gelukkig nam zijn leven op 16 jarige leeftijd een positieve wending. Zijn toenmalige gymleraar gaf hem het advies om op basketball te gaan. Al snel kreeg hij daar wel het respect en zelfvertrouwen waar hij al die tijd naar op zoek was. Henk Pieterse ontwikkelde zich tot een topatleet en werd met verschillende clubs 6x Nederlands kampioen en liep zelfs stage in de NBA!

Clinics
Sinds 1987 is deze 2.11 meter lange, inmiddels ex-basketbalprof en 101-voudig international al actief bezig met het geven van clinics en presentaties! Dit begon al tijdens zijn actieve carrière als topsporter. Henk zijn optredens staan garant voor een prachtige activiteit die vol zit met normen en waarden. Activiteiten waar de deelnemers, van welke leeftijd dan ook, veel van kunnen leren, zowel  geestelijk, als lichamelijk.

Henk wil deelnemers niet alleen laten bewegen, maar ook entertainen met een duidelijk leerzame ondertoon. Nooit geforceerd maar wel altijd aanwezig. En door zijn ruime ervaring en know-how kunt u bij hem op elk niveau terecht. Alles heeft hij wel eens gedaan en allemaal met hetzelfde resultaat….een onvergetelijke ervaring rijker.

Voor meer informatie over de mogelijkheden met Henk Pieterse klikt u HIER!