Martial Arts clinic

De Oosterse kunst van ondernemen
Op een interactieve manier neemt Bjørn Aris zijn deelnemers mee in de wereld van Oosterse zwaardvechtkunsten. De boeiende theoretische kennis uit het Oosten wordt gecombineerd met vechtkunst oefeningen uit het Iaido. Een kunst waarbij de snelle en vloeiende bewegingen van het zwaard centraal staan. Om een brug te slaan tussen de Oosterse vechtkunst en de Westerse Wetenschap wordt het Samoerai zwaard als metafoor ingezet.
De demonstratie van Bjørn en de oefeningen die de deelnemers zelf uit mogen voeren zullen een blijvende indruk achter laten. Plezier en educatie staan centraal tijdens deze bijzondere Martial Arts clinic.

De trainingen van Bjørn zijn met behulp van TNO wetenschappelijk onderzocht waarbij de volgende resultaten zijn aangetoond bij de deelnemers:

1. significante stijging van situational awareness. (het aanwezig en alert zijn in het hier & nu)
2. significante stijging van algemeen gevoel van welbevinden. (geestelijke gezondheid)
3. significante stijging van het vertrouwen op de intuïtie.

Deelnemers gebruiken tijd en energie effectiever wat bijdraagt aan een betere werkomgeving en een hoger bedrijfsresultaat, ….met een beter gevoel!

martial arts clinic

Begin januari 2013 is de INNOVATIE PRIJS 2012 van de Koninklijke Marechaussee toegekend aan het Mental Bridging© programma! Het trainingsconcept Mental Bridging© richt zich op het verhogen van het rendement van werknemers in hun werkomgeving. De trainingen gaan in op het geheel benutten van zowel de rationele (linker hersenhelft) als de emotionele (rechter hersenhelft) hersencapaciteit van werknemers. Door het bridgen van beide hersenfuncties zijn werknemers beter in staat om effectief te werken, wordt het creatief denken gestimuleerd en kan beter worden omgegaan met het werken onder druk.

 


VOORBEELD PROGRAMMA:

09:00 uur Ontvangst met koffie en gelegenheid tot omkleden
09:30 uur Voorstellen en presentatie van Bjorn Aris
10:00 uur Aanvang Martial Arts clinic
11:30 uur Einde van het programma

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Voor meer informatie over Bjorn Aris, klikt u HIER!