Grim Vuijsters bij Judo Academy Netherlands

IN DE KLEEDKAMER MET…   GRIM VUIJSTERS BIJ JUDO ACADEMY NETHERLANDS

Over judo wordt vaak gedacht dat het een heel individuele sport is, maar niks is minder waar. Als topjudoka sta je tijdens een toernooi tegenover verschillende tegenstanders die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Geen enkel gevecht is hetzelfde en vraagt om een andere aanpak.

Voor een goede voorbereiding en training heeft een topjudoka dus verschillende trainingsmaatjes nodig. Daarnaast is de ondersteuning van een uitgebreide begeleidingsstaf van groot belang voor de juiste faciliteiten en het ontzorgen van de topsporter. Op veel vlakken is dit vergelijkbaar met de directeur of manager van een bedrijf die niet zonder de hulp van zijn of haar werknemers kan. Om goed te kunnen presteren heb je dus een topteam nodig

Presentatie
Voormalig topjudoka Grim Vuijsters neemt u graag een dag mee naar Judo Academy Netherlands. Daar zal hij laten zien, voelen en beleven hoe een normale werkdag in het leven van een topjudoka eruit ziet! Welke faciliteiten hebben ze tot hun beschikking? Hoe ziet een begeleidingsteam eruit en hoe bereid een topjudoka zich voor op zijn tegenstander? Wat is er allemaal voor nodig om de top te halen en welke verleidingen moet je als topsporter allemaal weerstaan? Deze en vele andere vragen zullen tijdens zijn presentatie “in de kleedkamer” aan bod komen.

En wilt u nog wat spektakel zien? Het demonstratieteam van de Judo Academy laat u graag enkele trainingsvormen en gevechtstechnieken zien terwijl u toekijkt onder het genot van een hapje en een drankje!

Grim Vuijsters bij Judo Academy Netherlands

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


VOORBEELD PROGRAMMA:

09:00 uur Ontvangst met koffie en thee en voorstellen Grim Vuijsters
09:30 uur Presentatie en rondleiding door Judo Academy Netherlands
11:00 uur Demonstratie Judoka’s
12:00 uur Einde programma

Voor meer informatie over Grim Vuijsters klikt u HIER!

Wilt u terug keren naar het vorige menu, dan klikt u HIER!