In de kleedkamer met….

IN DE KLEEDKAMER MET….
is een nieuw concept van Super Sport Events, waarbij wij net een stapje verder gaan om topsport “echt” te laten voelen en beleven!
Een presentatie van een topsporter is hartstikke leuk en interessant, maar nog veel inspirerender als die plaats vindt in de natuurlijke omgeving van een topsporter! Op de club, het trainingscomplex of zelfs “in de kleedkamer” waar de laatste voorbereidingen voor aanvang van een wedstrijd plaats vinden.

in de kleedkamer met 1

 

Zou het niet geweldig zijn om eens een kijkje te nemen in de kleedkamer of op het trainingscomplex van jou favoriete club of topsporter? Wij maken het mogelijk!

Onze topsporters vertellen tijdens hun presentatie meer over hun leven als professioneel sporter. Hoe bereiden ze zich voor op een wedstrijd? Welke faciliteiten en begeleiding zijn daarvoor nodig? Wat zijn hun sportieve doelen en hoe gaan ze om met tegenslag? Wat wordt er gedaan aan teambuilding en hoe zit het met de kleedkamerhumor? Kortom, onderwerpen genoeg, waarbij mooie paralellen zijn te maken met het bedrijfsleven.

In de kleedkamer met…. is ideaal te combineren met een rondleiding op de club of het trainingscomplex van de betreffende topsporter. Daarnaast is er de mogelijkheid om openbare trainingen te bezoeken of ter afsluiting zelfs een wedstrijd bij te wonen!

Klik op onderstaande buttons voor ons aanbod:

IN DE KLEEDKAMER MET….

 

 

 


Heeft u aanvullende ideeën of wensen, meld het ons en dan gaan wij het voor u regelen!