Nadine Broersen op de atletiekbaan

IN DE KLEEDKAMER MET….   NADINE BROERSEN OP DE ATLETIEKBAAN!

Nadine Broersen heeft maar één droom: Een medaille op de Olympische Spelen in RIO 2016. Om dat doel te bereiken moet bijna alles wijken! Dagelijks rijdt ze vanuit haar woonplaats Dongen op en neer naar het trainingscentrum in Papendal waar ze zich klaar stoomt voor het grootste sportevenement ter wereld.

Als meerkamper train je op veel verschillende onderdelen. Horden, verspringen, sprinten, speerwerpen, kogelstoten, hoogspringen. Dat vergt veel trainingsuren en een nauwkeurig samen gesteld trainingsprogramma met aandacht voor de conditie, de technische uitvoering en het mentale aspect.

Het is fascinerend om eens te ervaren hoe een atlete als Nadine zich voor bereid op haar grote doel. Wat moet ze er allemaal voor doen, maar vooral ook voor laten? Hoe gaat ze om met tegenslag en hoe zorgt ze ervoor dat ze op het juiste moment in topvorm is?

Wil jij antwoord op deze en andere vragen? Loop dan eens samen met je collega’s een dagje mee met Nadine Broersen op de atletiekbaan. In de kleedkamer zal ze haar verhaal doen en jullie inspireren om ook op de werkvloer als topsporters samen een doel te stellen en er vol voor te gaan! Zoals Nadine zelf altijd zegt: “Just do it”!

nadine broersen op de atletiekbaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 VOORBEELD PROGRAMMA:

10:00 uur Ontvangst met koffie en thee
10:30 uur Presentatie in de kleedkamer met Nadine Broersen
11:30 uur Rondleiding op de atletiekbaan
12:00 uur Afsluiting met lunch

Voor meer informatie over Nadine Broersen klikt u HIER!

Wilt u terug keren naar het vorige menu, dan klikt u HIER!