Nelson de Kok

Freestyle voetbal

Nelson de Kok bleek op jonge leeftijd al over een groot talent te beschikken als het ging om zijn technische vaardigheden met de bal. Hij doorliep de jeugdopleiding van R.K.C Waalwijk , speelde zaalvoetbal in de  eredivisie en haalde zelfs Jong Oranje. Momenteel staat Nelson bekend als dé “balvirtuoos” van straat voetballend Nederland. Nelson figureerde als rolmodel tijdens de opnames van de FIFA-Street computergames. Zelfs Ronaldinho sprak toen vol bewondering over zijn skills. Zijn air- en groundtricks zijn onnavolgbaar en ongeëvenaard over de hele wereld.

Nelson verzorgt sinds 2010 techniektrainingen voor amateurverenigingen en diverse Betaald Voetbal Organisaties zoals Willem II en R.K.C Waalwijk. Daarnaast geeft Nelson onder andere Freestyle demonstraties, shows en clinics en hij organiseert samen met SSE volledige verzorgde voetbalkampen. De expertise die Nelson wereldwijd heeft opgebouwd met duizenden shows en clinics maken van uw evenement zeker een groot succes.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor een Freestyle clinic, show of demonstratie met Nelson de Kok? Neem dan eens vrijblijvend CONTACT op met ons.

nelson de kok 2