Sportsprekers

Super Sport Events heeft een breed aanbod van sportsprekers waarmee we aan elke wens van onze klant kunnen voldoen. Een grote onderneming met veel leidinggevenden heeft bijvoorbeeld veel raakvlakken met een wielerploeg. Binnen beide organisaties zijn de rolverdeling en teambuilding erg belangrijk om tot een topprestatie te komen. Wil je de nadruk leggen op persoonlijke ontwikkeling dan is juist het succesverhaal van een individuele topsporter heel inspirerend.

Laat je verrassen door ons aanbod van topsporters. Variërend van voetballers tot wielrenners en zelfs een meervoudig wereldkampioen boksen! Allemaal met een grote passie voor hun sport en een bijzonder en vaak aangrijpend eigen verhaal waarmee ze mensen weten te raken.

Durf jij de confrontatie aan met onze toppers?

Ontbreekt uw favoriete sporter op onze site? Geen nood! 
Door ons grote netwerk kunnen wij elke sporter aanbieden die u zoekt.

Voetballen

Verdediger André Ooijer bleek al op jonge leeftijd over veel voetbaltalent te beschikken. Als geboren Amsterdammer heeft hij de jeugdopleiding bij Ajax doorlopen, maar daar brak hij helaas niet door. Via Volendam en Roda JC kwam Ooijer uiteindelijk bij PSV terecht waar hij het grootste gedeelte van zijn loopbaan onder contract stond. Hij heeft daarnaast ook nog enkele jaren voor Blackburn Rovers en Ajax gevoetbald.

Gedurende zijn carrière werd André Ooijer zeven keer Kampioen van Nederland. Vijf keer met PSV en twee keer met Ajax. Verder won hij driemaal de Johan Cruijff Schaal en twee KNVB bekers. Tussen 1998 en 2010 speelde Ooijer 55 interlands voor het Nederlands Elftal. Hij behoorde tot de selecties voor de WK’s 1998, 2006 en 2010 en kwam ook uit op Euro 2008.

Zijn meest memorabele duel is de kwartfinale van het WK 2010 in Afrika toen hij al voor aanvang van de wedstrijd de geblesseerde Joris Mathijssen moest vervangen. André speelde een dijk van een wedstrijd en behaalde met het Nederlands elftal zelfs de finale van dat toernooi waarin nipt verloren werd van Spanje.

Door zijn winnaarsmentaliteit en doorzettingsvermogen heeft André Ooijer een schitterende carrière gehad en was hij een onmisbare schakel in de elftallen waarvoor hij speelde. Tegenwoordig is André als jeugdtrainer actief bij PSV en vervuld hij een commerciële functie binnen de club.

Wilt u graag meer informatie over een voetbalclinic of presentatie van André Ooijer? Neem dan eens vrijblijvend contact op!

Wielrennen

Vraag willekeurige wielerfans wie zij de meest sympathieke renner van het profpeloton vinden en 9 van de 10 keer zal je Bram Tankink horen!

Bram “De Tank” Tankink (1978, Haaksbergen) begon zijn sportieve carrière als mountainbiker maar switchte in 2000 naar de weg waar hij achtereenvolgend voor Domo Farm Frites, Quickstep, Rabobank, Belkin en LottoNL Jumbo reed. Zonder grote overwinningen te behalen wist Bram Tankink zich in die 18 jaar als wielerprof toch op te werken tot één van de meest populaire en gewaardeerde renners van het peloton. Door zich te schikken in zijn rol als knecht heeft hij mooie successen behaald met zijn ploegen, waar hij vooral als wegkapitein een grote rol had in de teambuilding en het aansturen van jonge talenten.

Sinds November 2018 is Bram Tankink gestopt als actief renner en dat was een mooi moment om een eigen biografie uit te brengen. Geen spannend boek dat vol staat met dopingperikelen, maar het indrukwekkende verhaal achter de renner Bram Tankink. Zijn interesse voor duurzame energie heeft hem in 2017 op de mountainbike naar 5400 meter hoogte gebracht op het Annapurna Circuit in Nepal. De vervolgstap van profrenner naar promotor van duurzaamheid bij Brightlands Chemelot Campus was daarna een logische!

Naast dit serieuze onderwerp blijft Bram Tankink als liefhebber ook graag betrokken bij het wielrennen. Niet in het profcircuit maar door het geven van fietsclinics , presentaties en vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven. Zijn ervaring als knecht en wegkapitein zet hij graag in om mensen te verbinden en in te laten zien dat je niet persé hoeft te winnen om succesvol te zijn.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met Bram Tankink, neem dan eens vrijblijvend contact op!

Wielrennen

Juni 2016, Maarten Tjallingii heeft zojuist zijn laatste koers gereden in de Ster ZLM Toer en zet op 38 jarige leeftijd een streep onder zijn actieve carrière als profrenner. Tjallingii staat bekend als positivist, een doorzetter, meesterknecht en hardrijder die menig peloton op het lint wist te zetten.
Na 20 jaar topsport heeft hij een indrukwekkend palmares opgebouwd met in 2006 de winst van de Ronde van België en een 3e plaats in de klassieker Parijs – Roubaix van 2011. In dienst van de Rabobank wielerploeg (tegenwoordig LottoNL-Jumbo) reed hij twee keer de Tour de France uit, twee keer de Vuelta en zes keer de Giro d’Italia!
Zijn laatste grote ronde reed Maarten dit jaar tijdens de Giro d’Italia met de start in Nederland en een doorkomst in zijn eigen woonplaats Arnhem. Hier wist hij voor een uitzinnig thuispubliek de blauwe klimmerstrui te veroveren en op die manier een waardig afscheid voor zichzelf te regisseren!

Zoals elke topsporter had Maarten ook de nodige tegenslag te verwerken. Door een valpartij en een breuk in zijn heup kon hij de Tour de France van 2012 niet uitfietsen. Een flinke domper maar tegelijkertijd ook een belangrijk moment in zijn carrière.
Door die valpartij ging Maarten Tjallingii eens kritisch naar zichzelf kijken en kwam hij tot inzicht dat hij alleen op 100% van waarde was voor zijn ploeg. Voelde hij zich wat minder en was de focus maar 80%, dan kon hij beter weg blijven uit het gedrang om valpartijen te voorkomen. Op die dagen spaarde hij zich achter in het peloton om later in de koers weer belangrijk te zijn voor de ploeg. Hij wist een negatieve ervaring dus om te zetten in iets positiefs! Een les voor de toekomst. Dit moment en vooral de interesse in het mentale aspect om op topniveau te kunnen presteren hebben Tjallingii geprikkeld om zich hier verder in te ontwikkelen.

Zijn kennis en ervaring als profrenner zet Maarten Tjallingii tegenwoordig in om als mental coach topsporters, maar ook bedrijven te coachen naar succes! Door middel van fietsclinics, presentaties, workshops en het vitaliteitsprogramma “The road to…” is Maarten in staat om het beste uit elk individu te halen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met Maarten, neem dan eens vrijblijvend CONTACT op!

 

Scheidsrechter

Oud voetbalscheidsrechter Mario van der Ende floot van 1985 tot 2003 ruim 600 wedstrijden in het Nederlands betaald voetbal, waarvan vier bekerfinales en vier duels om de Johan Cruijf Schaal. Ook internationaal floot Mario 135 wedstrijden op het hoogste niveau. Dit waren o.a. twee duels om de Europese Supercup, 54 Interlands en vele wedstrijden tijdens het EK 96 en de WK’s van 94 en 98. Het bekendste duel dat Mario floot was de halve finale van de Champions League tussen Real Madrid en Borussia Dortmund. Vlak voor het begin van dit duel werd één van de goals omver getrokken door supporters van Madrid.

Vanwege zijn enorme staat van dienst werd Mario van der Ende in 2004 verkozen tot Nederlands scheidsrechter van de eeuw! Tijdens zijn actieve loopbaan als scheidsrechter heeft Mario veel gezien, geleerd en meegemaakt. Dit maakt Mario tot een veelgevraagd spreker over onderwerpen zoals; respect, leiding geven, communicatie en ambitie. Op een humoristische en boeiende manier neemt Mario zijn publiek mee in de wereld van het professionele voetbal om vervolgens interessante vergelijkingen te maken met het bedrijfsleven.

Mario van der Ende is naast gastspreker ook te boeken voor het fluiten van jubileum duels!
Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, neem dan eens vrijblijvend CONTACT met ons op!

mario van der ende

Voetballen

Frank v/d Struijk is als plaatsgenoot een goede bekende van Super Sport Events. Deze rechtsbenige verdediger is geboren en getogen in het Brabantse Lennisheuvel. Na zijn eerste jaren als voetballer bij de plaatselijke amateurvereniging LSV werd hij al snel ontdekt door Willem II waar hij de hele jeugdopleiding doorliep en in 2003 op 17 jarige leeftijd debuteerde in het eerste Elftal.
Daarnaast heeft Frank alle nationale jeugdelftallen doorlopen en in 2006 werd hij zelfs Europees kampioen met het elftal van Jong Oranje onder leiding van Foppe de Haan! In die lichting zaten o.a. Ryan Babel, Royston Drenthe, Otman Bakkal en Hedwiges Maduro.

frank van der struijk 1

 

Franky Two Fingers
In 2008 maakte Frank van der Struijk de overstap naar Vitesse in Arnhem. Op een korte verhuurperiode na, wederom Willem II, speelde Frank tot 2014 voor Vitesse. Eén van zijn meest opmerkelijke acties waren de middelvingers die hij opstak, tijdens de beladen streekderby tegen de grote rivaal uit Nijmegen. Toen het NEC publiek tegen hem tekeer ging, beantwoorde hij dit met 2 middelvingers. Dat leverde hem de bijnaam “Franky two fingers” op waarmee hij een cultheld werd in Arnhem.

Sinds dit seizoen is Frank v/d Struijk weer terug op het oude nest. Met Willem II maakt hij momenteel een geweldig seizoen door en dat hoopt hij een mooi vervolg te geven!
Frank is bij Super Sport Events beschikbaar voor het geven van voetbalclinics aan jeugdelftallen. Heeft u interesse, neem dan eens vrijblijvend contact op!

Freestyle voetbal

Nelson de Kok bleek op jonge leeftijd al over een groot talent te beschikken als het ging om zijn technische vaardigheden met de bal. Hij doorliep de jeugdopleiding van R.K.C Waalwijk , speelde zaalvoetbal in de  eredivisie en haalde zelfs Jong Oranje. Momenteel staat Nelson bekend als dé “balvirtuoos” van straat voetballend Nederland. Nelson figureerde als rolmodel tijdens de opnames van de FIFA-Street computergames. Zelfs Ronaldinho sprak toen vol bewondering over zijn skills. Zijn air- en groundtricks zijn onnavolgbaar en ongeëvenaard over de hele wereld.

Nelson verzorgt sinds 2010 techniektrainingen voor amateurverenigingen en diverse Betaald Voetbal Organisaties zoals Willem II en R.K.C Waalwijk. Daarnaast geeft Nelson onder andere Freestyle demonstraties, shows en clinics en hij organiseert samen met SSE volledige verzorgde voetbalkampen. De expertise die Nelson wereldwijd heeft opgebouwd met duizenden shows en clinics maken van uw evenement zeker een groot succes.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor een Freestyle clinic, show of demonstratie met Nelson de Kok? Neem dan eens vrijblijvend CONTACT op met ons.

nelson de kok 2

Hockey

Rob Reckers speelt al hockey vanaf zijn vijfde levensjaar. In die tijd was hij daarnaast ook veel op de tennisbaan te vinden. Het was zijn grote droom om net als Paul Haarhuis professioneel tennisser te worden. Op zijn viertiende moest Rob een keuze maken tussen tennis en hockey en uiteindelijk koos hij voor het laatste omdat een teamsport hem meer trok.

Rob werd professioneel hockeyer bij Oranje Zwart in Eindhoven en bereikte zelfs het Nederlands elftal. Hij speelde tot op heden 212 wedstrijden voor zijn land en scoorde hierin 63 doelpunten. Tijdens zijn interlandcarrière heeft hij grote successen gevierd met o.a. de winst in de Champions Trophy (2002, 2003, 2006) het Europees kampioenschap in 2007 en een zilveren medaille op de Olympische spelen van 2004 in Athene.

In 2015 werd Rob met zijn ploeg Oranje Zwart zowel landskampioen als Europees kampioen. Rob speelde ruim 15 jaar voor zijn club en behoorde tot de routiniers van het elftal. Met zijn ervaring is hij een groot voorbeeld voor veel jonge spelers, waardoor zijn aanwezigheid zowel binnen als buiten de lijnen van grote waarde is. Sinds 2016 heeft Rob zijn actieve carrière als hockey prof afgesloten.

Inmiddels werkt Rob al een tijdje full time bij de Rabobank als relatiebeheerder en daarnaast vind hij het leuk om zijn ervaringen als topsporter te delen met anderen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor een clinic of presentatie met Rob Reckers, neem dan eens vrijblijvend contact op met ons.

 

Schaatsen
Bob de Jong

Bob de Jong
Bob is met afstand één van de meest ervaren schaatsers die ons land rijk is! Na een carrière van ruim 20 jaar is hij in februari 2016 op 39-jarige leeftijd gestopt als actief topsporter. In die jaren heeft hij een schitterend palmares bij elkaar geschaatst met als hoogtepunt het Olympisch goud van 2006 in Turijn op de 10.000 meter.

Hoe het begon
Als klein vierjarig jongetje zette Bob zijn eerste stapjes op het ijs. Toen hij al die schaatsers voorbij zag komen, wilde kleine Bob ook schaatsen hebben en dat bleek het begin van een mooie en lange carrière. In 1995 en 1996 werd hij twee jaar op rij Wereldkampioen Allround bij de junioren. In de daarop volgende jaren is Bob zich steeds meer gaan specialiseren op de lange afstanden, 5.000 en 10.000 meter. Dat leverde hem veel succes op met o.a. acht nationale titels, zeven wereldtitels, een karrevracht aan ander eremetaal en vier Olympische medailles!

Bob stond bekend als “De Diesel” maar is daarnaast ook een toonbeeld van professionaliteit! Tot op 39-jarige leeftijd heeft hij tussen de wereldtop geschaatst en dat is een unieke prestatie op zich. Tegenwoordig richt Bob zich op een maatschappelijke carrière waarbij hij ook clinics en presentaties voor het bedrijfsleven geeft. Onderwerpen als presteren op topniveau, het beste uit jezelf halen, coaching en doelen stellen zijn hem op het lijf geschreven.

Boksen

Esther Schouten
Esther is op 28 Oktober 1977 geboren in Hoorn. In 1994 begon ze, na het beoefenen van vele verschillende sporten, met kickboksen. Een jaar later stond ze al voor het eerst in de ring en niet veel later versloeg ze iedere tegenstander die het tegen haar op durfde te nemen. Bij gebrek aan tegenstand besloot ze in 1996 om ook te gaan boksen. In 2001 werd Esther Schouten Europees kampioene en een jaar later werd ze zelfs wereldkampioen!

Nadat Esther maar liefst drie maal haar wereldtitel had verdedigd kwam eind 2006 een einde aan haar zegereeks. Ze verloor, weliswaar in een gewichtsklasse zwaarder, in Australië een wereldtitel gevecht. Iets in haar stond vol ongeloof, want ze had keihard getraind. Op dat moment bleek ze echter verre van fit. Na 5 maanden vol onderzoeken bleek uiteindelijk in 2007 dat Esther aan een zeer heftige ziekte leed, lymfeklierkanker.
Haar gevecht ging vanaf dat moment niet meer om een titel, maar om leven of dood. Een strijd die ze uiteindelijk glansrijk won!

Na een periode van zware chemokuren en bestralingen, had Esther nog maar 1 doel voor ogen. Ze wilde weer terug de boksring in! Huis en haard had zij achter gelaten om in Duitsland, met behulp van een professioneel team, weer terug te keren naar de top! Door haar enorme doorzettingsvermogen, positieve instelling, wilskracht en haar passie voor de bokssport stond ze één jaar na de diagnose kanker al weer in de ring! In 2009 maakte ze haar droom waar en werd weer wereldkampioene!!

In 2010 heeft Esther Schouten besloten om een punt te zetten achter haar bokscarrière en zich te richten op een nieuwe uitdaging. Mensen motiveren en inspireren met haar verhaal.

Prestaties

2001 Europees Kampioene W.I.B.F. (superbantamgewicht)
2002 Europees Kampioene W.I.B.F. (superbantamgewicht)
2002 Wereldkampioene W.I.B.F. (superbantamgewicht)
2003 Wereldkampioene W.I.B.F. (superbantamgewicht)
2004 Wereldkampioene W.I.B.F. (superbantamgewicht)
2009 Wereldkampioene W.I.B.F. (superbantamgewicht)
2010 Wereldkampioene W.I.B.F. (superbantamgewicht)

Meer informatie over een boksclinic of presentatie met Esther Schouten vind u HIER
Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

esther schouten 1

 

Judo

Op zijn 9e is Grim Vuijsters begonnen met Judo bij Jan de Rooij in Goirle. Met de hulp van zijn coach is Grim uitgegroeid tot één van de beste Judoka’s van Nederland. Hij heeft tijdens zijn carrière vele hoogtepunten bereikt. De meest bijzondere prestatie is zijn 1e Nederlands kampioenschap nadat hij al 5 keer 2e was geworden bij de jeugd! Daarnaast heeft ook zijn 1e medaille op het toernooi de Paris veel emotionele waarde, omdat hij daar o.a. Dennis van der Geest versloeg. Helaas heeft Grim ook enkele tegenslagen gekend door zware blessures aan zijn nek en knie. Uiteindelijk heeft hij in 2013 een punt gezet achter zijn actieve carrière als Judoka. Inmiddels is Grim werkzaam bij zijn voormalige coach Jan de Rooij. Grim heeft meneer de Rooij geholpen om zijn droom waar te maken met de bouw van een schitterend en uniek Judocentrum in Goirle, Judo Academy Netherlands. De Judo Academy biedt wedstrijdjudoka’s, maar ook recreanten, de gelegenheid om intensief met judo bezig te zijn tijdens een weekeind- of weekprogramma inclusief overnachting.

Prestaties
Goud 2005 Nederlandse Kampioenschappen (+100) Rotterdam
Goud 2006 Nederlandse Kampioenschappen (+100) Rotterdam
Goud 2007 Nederlandse Kampioenschappen (+100) Rotterdam
Zilver 2009 Europees Kampioenschappen (+100 kg), Tbilisi, Georgië
Brons 2008 Super World Cup Parijs, Frankrijk
Brons 2008 Super World Cup Hamburg, Duitsland
Brons 2008 Super World Cup Praag, Tsjechië

Voor meer informatie over de mogelijkheden met Grim Vuijsters klikt u HIER!

Atletiek

Horden Lopen
Gregory Sedoc (Amsterdam, 16 oktober 1981) was al op vroege leeftijd bevangen door de sport. Vanaf zijn 4e jaar doet hij al aan Atletiek. Aanvankelijk leek zijn specialiteit verspringen te worden, maar na een lange blessureperiode stapte hij over op de horden, met als specialiteit de 60 meter.
Op 16 jarige leeftijd deed hij zijn eerste internationale ervaring op. Inmiddels heeft hij aan alle grote toernooien deelgenomen, waaronder 3 Olympische deelnames in Athene 2004, Beijing 2008 en Londen 2012. Daarnaast heeft hij vele nationale en internationale titels behaald zowel indoor als outdoor.

Naast al deze successen heeft Gregory ook veel mentale en fysieke tegenslagen gehad tijdens zijn carrière. Hierdoor heeft hij ook leren omgaan met teleurstellingen en telkens die knop weer omgezet om nieuwe doelen te stellen. Als atleet op het allerhoogste niveau is hij elke dag bezig zichzelf te verbeteren. De verhouding training, rust, voeding is hierbij zeer belangrijk en dat heeft geresulteerd in al zijn titels. Atletiek is zijn passie, daar staat hij mee op en gaat hij mee naar bed.

Op dit moment is hij in voorbereiding op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Militaire loopbaan
Naast zijn sportieve loopbaan is Gregory ook jaren werkzaam geweest als militair bij Defensie. Hier hield hij zich bezig met de fysieke en mentale gesteldheid van militairen voor uitzendgebieden. Zelf is hij ook 2x uitgezonden naar Afghanistan. Momenteel is Gregory werkzaam bij de politie en volgt hij een opleiding tot agent. Door zijn ervaring in de atletiek en zijn werk bij Defensie en de Politie is hij als geen ander in staat om scherp te zijn in stressvolle situaties en te presteren onder druk. Deze ervaringen brengt hij samen met zijn zakenpartner graag over op een breed publiek

Yvonne en Gregory 1Ondernemen is topsport
Gregory geeft samen met haar zakenpartner Yvonne Janssen trainingen waarbij sport en bedrijfsleven elkaar ontmoeten! Hun aanbod varieert van inspirerende lezingen tot outdoor sport activiteiten zoals bootcamps of survival runs.
Met Gregory’s ervaring in de topsport en Yvonnes ervaring in het bedrijfsleven vormen zij een uitstekend team om mensen en organisaties te stimuleren het beste uit zichzelf te halen en bedrijven te trainen op de vraag wat zij kunnen leren van topsport. Want ondernemen is ook topsport!

Wil je graag meer informatie over de trainingen van Gregory en Yvonne, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Atletiek
Geniet van de dingen die je doet!

Nadine Broersen
Deze 24 jarige atlete behoort tot de top in de Nederlandse Atletiek. Na haar verhuizing van Hoorn naar het Brabantse Dongen begon Nadine op 9 jarige leeftijd haar sportcarrière  bij de lokale atletiekvereniging Atledo. Al snel blonk ze uit vanwege haar veelzijdigheid op de verschillende onderdelen en op 15 jarige leeftijd werd ze al uitverkoren tot beste sportvrouw van Dongen.

Haar prijzenkast begon al snel vol te raken, maar om de stap te zetten naar de echte top besloot ze begin 2007 over te stappen naar atletiekvereniging  Sprint in Breda. Op ongeveer hetzelfde moment werd ze gevraagd om op Papendal te gaan trainen bij de Meerkamp Talenten Selectie. Hier vond zij de professionele begeleiding die nodig was om met specialisten aan haar verschillende onderdelen te werken.

Dit resulteerde in een aantal Nederlandse titels op individuele onderdelen zoals het hoogspringen en speerwerpen, maar ook op de Nationale vijfkamp. Daarnaast  werd er ook flink aan haar internationale status gewerkt. Na een aantal internationale jeugdtoernooien, plaatste ze zich in 2012 boven verwachting voor de Olympische spelen in Londen.  Een droom kwam uit!

Ondanks al deze successen kende Nadine ook enkele tegenslagen. Na de Spelen in Londen nam ze deel aan het EK indoor in Götenborg waar zij helaas ten onrechte werd gediskwalificeerd.  Haar volgende grote toernooi was het WK outdoor 2013 in Moskou. Hier kwam ze op het eerste onderdeel horden ten val waardoor een topklassering onmogelijk werd. Desondanks werd ze door een ijzersterk vervolg in dit toernooi toch nog 10e van de wereld. Een teken van haar grote potentie en sterke mentaliteit.

Haar hoogtepunt
Het absolute hoogtepunt in haar nog jonge carrière vond plaats op 5 maart 2014 in het Poolse Sopot op de WK indoor. Hier werd ze  wereldkampioen op de vijfkamp!  Tevens  verbrak ze het Nederlands record hoogspringen en het Nederlands record op de vijfkamp. Iets wat ze zelf  nog voor onmogelijk beschouwde. Dankzij deze wereldtitel behoort ze nu terecht tot de wereldtop!!

Na een teleurstellende Olympische Spelen in Rio heeft ze de ambitie om in 2017 weer enkele topprestaties neer te zetten! Daarnaast wil ze graag haar ervaring als topatleet delen. Dit doet ze door middel van een leuke, leerzame atletiek clinic en een inspirerende presentatie over haar topsportleven!

Voor meer informatie over de mogelijkheden met Nadine Broersen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Nadine Broersen 1

 

Martial Art
Meer plezier met minder inspanning en meer resultaat

Bjørn Aris (1965) is op 16 jarige leeftijd begonnen met Jiu Jitsu, een Japanse zelfverdedigingskunst. Inmiddels bestudeert hij al 30 jaar Oosterse gevechtskunsten en Zen filosofie. Als beoefenaar van de Japanse Samoerai zwaardvechtkunst, het iaido, behoorde hij tot de Europese top drie in zijn klasse.

Daarnaast treedt Bjorn Aris sinds 2000 over de hele wereld op als trainer en coach voor het midden en hoge kader uit het bedrijfsleven. Hij combineert hierbij Oosterse wijsheden met de Westerse wetenschap om  het bedrijfsleven nieuwe inzichten te bieden. Niet alleen handelen vanuit opgedane kennis, maar ook vertrouwen op je gevoel en intuïtie.

Zijn doel hierbij is het rendement van werknemers in hun werkomgeving te verhogen. Mensen aanzetten tot een creatieve verandering. Deze werkwijze koppelt hij aan zijn jarenlange ervaring als investment banker en succesvol zelfstandig ondernemer. Een unieke combinatie waardoor Bjørn Aris een veel gevraagde gastspreker is!

Zijn persoonlijke missie hierbij is:  Meer plezier, met minder (in)spanning en meer resultaat!!

Voor meer info over de mogelijkheden met Bjørn Aris klikt u HIER!

humor
80%
inspirerend
80%
Wielrennen
Wie mooi wil zijn moet pijn lijden

Erik Dekker begon op achtjarige leeftijd met fietsen en was al vrij snel succesvol bij de jeugd. Op 22 jarige leeftijd behaalde hij als amateur een zilveren medaille op de Olympische spelen in Barcelona (1992) waarna hij zijn eerste profcontract tekende. Erik kende tijdens zijn carrière veel tegenslag door valpartijen en blessures, maar wist telkens sterker terug te komen. Pas op 30 jarige leeftijd begon hij op te vallen bij het grote publiek.

Erik beleefde zijn grote doorbraak tijdens de Tour de France van 2002 toen hij drie etappes won. In zijn laatste jaren als prof wielrenner won Dekker naast vier Tour etappes nog drie klassiekers, de Wereldbeker en in 2001 werd hij verkozen tot Sportman van het Jaar. Hiermee is Dekker de meest succesvolle Nederlandse wielrenner van de 21e eeuw. Na afloop van zijn actieve carrière trad Erik in 2006 als ploegleider in dienst bij de Rabobank wat later LottoNL-Jumbo werd.

Na negen jaar besloot Erik begin 2016 dit hoofdstuk af te sluiten en zich te richten op het coachen en inspireren van mensen uit het bedrijfsleven. Met zijn ervaring als knecht, kopman en coach is Erik Dekker de aangewezen persoon om mooie en boeiende parallellen te maken tussen topsport en bedrijfsleven. Vol enthousiasme, passie en een vleugje humor behandeld Erik thema’s als:

– Winnaarsmentaliteit
– Talentontwikkeling
– Doelen stellen
– Teambuilding
– Leiderschap
– Veerkracht (omgaan met tegenslag)
– Innovatie

Erik is ook te boeken voor wieler clinics en MTB clinics.
Voor meer informatie kun u vrijblijvend contact opnemen met ons.

erik dekker

 

Wielrennen

Gert Jakobs staat bekend als één van de meest kleurrijke (oud)wielrenners van ons land. Een zeer gewaardeerde meesterknecht die de laatste jaren vooral bekend is geworden door televisie programma’s zoals Tour du Jour waar hij in 2011 en 2012 vaste tafelgast was om zijn humoristische kijk op de Tour de France te geven.

In het begin van zijn carrière combineerde Gert het wielrennen met schaatsen. In 1985 koos Gert Jakobs op 21 jarige leeftijd definitief voor het wielrennen. Hij trok jarenlang de sprint aan voor Jean-Paul van Poppel en loodste Erik Breukink in 1990 naar een derde plaats in de Tour de France. Gert reed altijd in dienst van de ploeg en hield zich aan zijn taken, waardoor hij zeer geliefd was bij de ploegleiders. Gert Jakobs reed vijf keer de Tour de France en haalde vier keer de finish in Parijs.
In 1994 moest hij vroegtijdig afscheid nemen van de wielersport, nadat zijn contract bij Festina door het nieuwe management niet werd verlengd. Gert belandde in het bekende “zwarte gat”, raakte al zijn geld kwijt, zag drie huwelijken stranden en zat volledig aan de grond. Op geheel eigen wijze wist hij uit dit gat te klimmen en een succesvolle carrière op te bouwen als inspirator voor het bedrijfsleven. Met zijn ervaring als topsporter kent hij als geen ander het belang van samenwerking en teambuilding! Een kopman wint geen wedstrijden zonder zijn knechten en die parallel kan Gert als geen ander maken richting het bedrijfsleven!

Gert Jakobs is bij Super Sport Events te boeken voor clinics, presentaties en als inspirator/begeleider van het trainings- en vitaliteitsprogramma “THE ROAD TO….”

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend CONTACT met ons opnemen!

gert jakobs 2

 

 

 

Wielrennen
Een goed team is goud waard!

Karsten Kroon is op 29 januari 1976 geboren in het Drentse Dalen. Op zijn dertiende werd Karsten lid van wielervereniging, WSV Emmen. Al snel bleek dat hij een enorm talent had dus de volgende stap kon niet lang uitblijven. In 1999 reed Karsten zijn eerste wedstrijd als prof bij Rabobank waar hij de eerste zes jaar van zijn carrière onder contract stond. Zijn grootste overwinning bij Rabobank was de etappe overwinning in de Tour de France van 2002 . Na een lange ontsnapping was hij in Plouay de snelste in de sprint.

In 2005 maakte Karsten Kroon bekend dat hij een tweejarig contract had getekend bij het Deense team CSC. Hier mocht hij meer voor eigen succes rijden. Achtereen volgend heeft Karsten Kroon daarna nog gereden voor Saxo Bank, BMC en wederom Saxo Bank waar hij eind 2014 zijn carrière afsloot.

Karsten Kroon was een allround renner die zowel in de klassiekers, op de kasseien en in de bergen goed uit de voeten kon. Hij heeft in alle drie de grote rondes de bergtrui gedragen en mooie resultaten behaald in o.a. de Ronde van Vlaanderen (4e in 2007) en de Amstel Gols Race (2e in 2009).

Nieuwe carrière
Tegenwoordig is Karsten Kroon actief als commentator bij Eurosport en geeft hij graag clinics en presentaties om mensen te motiveren en te inspireren met zijn topsport verleden. Karsten verteld graag over zijn ervaringen als wielrenner. Wat hij ervoor heeft moeten doen en vooral ook heeft moeten laten om de top te halen. Dat succes niet vanzelfsprekend is en tegenslag ook bij een topsporter hoort blijkt wel uit het feit dat hij gedurende zijn carrière 35 botbreuken op heeft gelopen.

Bent u benieuwd naar meer van zijn verhalen of wilt u een wielrenclinic volgen van Karsten?
Neem dan eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

wielrenclinic karsten kroon 1

 

Veldrijden

Sanne van Paassen (27-10-1988) is woonachtig in het Brabantse Vlierden. Haar ouders runnen hier een boerderij waar hard werken heel normaal is. Deze mentaliteit is haar met de paplepel ingegoten en komt in de topsport goed van pas!

In 2005 is Sanne van Paassen met steun van haar vader begonnen met veldrijden. Al snel bleek dat ze hier een groot talent voor had en veel wedstrijden won. In 2010 besloot ze met de hulp van sponsor Brainwash een eigen ploeg op te zetten. In het seizoen 2010/2011 resulteerde dit in de eindoverwinning van het wereldbeker klassement.

Wereldtop
Sanne behoort inmiddels tot de absolute wereldtop in het veld en haar ambitie is om binnen enkele jaren wereldkampioen te worden. In het seizoen 2013/2014 reed ze voor het team van Rabobank liv Giant, maar dat is vanwege een hardnekkige bovenbeen blessure geen succes geworden.

Na een jaar van revalideren reed ze in het seizoen 1014/2015 weer haar eerste wedstrijden voor het team van Boels Dolman. Het seizoen daarna heeft ze haar eigen ploeg opgericht met als doel om weer top 5 te rijden in het wereldbekerklassement. Met haar positieve instelling en doorzettingsvermogen kwam ze een heel eind, maar uiteindelijk heeft ze eind 2015 besloten een punt te zetten achter haar actieve loopbaan als veldrijdster.

Naast haar topsport carrière heeft Sanne van Paassen een grote passie voor gezonde voeding. Ze vind het hartstikke leuk om haar kennis over fietsen en voeding met anderen te delen. Haar enthousiasme en passie zorgen ervoor dat haar fietsclinics en presentaties een garantie zijn voor een super leuke en onvergetelijke dag!!

Belangrijkste prestaties
Eindoverwinning wereldbeker klassement seizoen 2010/2011
2 zilveren medailles op het EK Veldrijden in 2010 en 2013
2 bronzen (2010 en 2011) en 1 zilveren (2013) medaille op het NK Veldrijden
5x een top 10 klassering op het WK Veldrijden

Voor meer informatie over de mogelijkheden met Sanne van Paassen klikt u HIER!

sanne-van-paassen-2

Wielrennen

Steven Rooks (7 augustus 1960) begon op 18-jarige leeftijd met fietsen en tekende in 1982 zijn eerste profcontract. Een jaar later brak Rooks al door bij het grote wielerpubliek! Hij won bij zijn eerste deelname meteen de voorjaarsklassieker Luik – Bastenaken – Luik. Dit bleek een opmaat naar een mooie carrière vol ereplaatsen en overwinningen in grote wedstrijden.

Zijn meest succesvolle jaar was 1988 toen hij 2e werd in de Tour de France. Hij verloor nipt van Pedro Delgado, maar wist die editie wel de bolletjestrui en de rit naar Alpe d’Huez te winnen. Vele overwinningen later, waaronder twee Nederlandse kampioenschappen en de winst in de Amstel Gold Race, stopt Steven in 1995 als professioneel wielrenner en gaat als analist en co commentator bij de NOS aan de slag. In 1999 wordt Steven Rooks ploegleider bij het toenmalige TVM, totdat de ploeg ophoudt te bestaan. In 2010 richt hij de Steven Rooks Challenge op, een eigen toertocht in Zuid-Limburg met de start en finish bij Parkhotel Valkenburg.

Sinds enkele jaren is Steven teammanager van Parkhotel Valkenburg cycling team, dat vanaf komend jaar verder gaat onder de nieuwe naam Destil-Piels (heren) en Parkhotel Valkenburg-Piels (dames). Daarnaast is hij mede oprichting van Cima Coppi, een zakelijk netwerk van fietsende ondernemers en andere professionals met een passie voor de wielersport. Zijn ervaring als (ex)prof gebruikt hij om ondernemers en werknemers te inspireren naar een vitale en gemotiveerde levensstijl. In die hoedanigheid is Steven Rooks bij Super Sport Events te boeken voor fietsclinics, presentaties en het vitaliteitsprogramma “The road to…”

steven-rooks-2

Basketbal

Deze grote vriendelijke reus heeft een zeer heftig en indrukwekkend levensverhaal. Na een aantal onbezorgde kinderjaren begonnen de problemen tijdens zijn puberteit. Vanwege zijn lange en zeer dunne postuur werd Henk Pieterse al snel het mikpunt van pesters. Zijn zelfbeeld en zelfvertrouwen liepen hierdoor een flinke deuk op, waardoor Henk al snel een geïsoleerd leven had. Vrienden had hij niet en op school sloot hij zich in de pauze vaak op in het toilet om zijn brood te kunnen eten.

Gelukkig nam zijn leven op 16 jarige leeftijd een positieve wending. Zijn toenmalige gymleraar gaf hem het advies om op basketball te gaan. Al snel kreeg hij daar wel het respect en zelfvertrouwen waar hij al die tijd naar op zoek was. Henk Pieterse ontwikkelde zich tot een topatleet en werd met verschillende clubs 6x Nederlands kampioen en liep zelfs stage in de NBA!

Clinics
Sinds 1987 is deze 2.11 meter lange, inmiddels ex-basketbalprof en 101-voudig international al actief bezig met het geven van clinics en presentaties! Dit begon al tijdens zijn actieve carrière als topsporter. Henk zijn optredens staan garant voor een prachtige activiteit die vol zit met normen en waarden. Activiteiten waar de deelnemers, van welke leeftijd dan ook, veel van kunnen leren, zowel  geestelijk, als lichamelijk.

Henk wil deelnemers niet alleen laten bewegen, maar ook entertainen met een duidelijk leerzame ondertoon. Nooit geforceerd maar wel altijd aanwezig. En door zijn ruime ervaring en know-how kunt u bij hem op elk niveau terecht. Alles heeft hij wel eens gedaan en allemaal met hetzelfde resultaat….een onvergetelijke ervaring rijker.

Voor meer informatie over de mogelijkheden met Henk Pieterse klikt u HIER!