Gert Jakobs

Wielrennen

Gert Jakobs staat bekend als één van de meest kleurrijke (oud)wielrenners van ons land. Een zeer gewaardeerde meesterknecht die de laatste jaren vooral bekend is geworden door televisie programma’s zoals Tour du Jour waar hij in 2011 en 2012 vaste tafelgast was om zijn humoristische kijk op de Tour de France te geven.

In het begin van zijn carrière combineerde Gert het wielrennen met schaatsen. In 1985 koos Gert Jakobs op 21 jarige leeftijd definitief voor het wielrennen. Hij trok jarenlang de sprint aan voor Jean-Paul van Poppel en loodste Erik Breukink in 1990 naar een derde plaats in de Tour de France. Gert reed altijd in dienst van de ploeg en hield zich aan zijn taken, waardoor hij zeer geliefd was bij de ploegleiders. Gert Jakobs reed vijf keer de Tour de France en haalde vier keer de finish in Parijs.
In 1994 moest hij vroegtijdig afscheid nemen van de wielersport, nadat zijn contract bij Festina door het nieuwe management niet werd verlengd. Gert belandde in het bekende “zwarte gat”, raakte al zijn geld kwijt, zag drie huwelijken stranden en zat volledig aan de grond. Op geheel eigen wijze wist hij uit dit gat te klimmen en een succesvolle carrière op te bouwen als inspirator voor het bedrijfsleven. Met zijn ervaring als topsporter kent hij als geen ander het belang van samenwerking en teambuilding! Een kopman wint geen wedstrijden zonder zijn knechten en die parallel kan Gert als geen ander maken richting het bedrijfsleven!

Gert Jakobs is bij Super Sport Events te boeken voor clinics, presentaties en als inspirator/begeleider van het trainings- en vitaliteitsprogramma “THE ROAD TO….”

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend CONTACT met ons opnemen!

gert jakobs 2