Event manager

Event manager
Heeft u plannen om een (sport)event te organiseren, maar heeft u niet de juiste of voldoende mensen in dienst voor de uitvoering? Ook voor een event manager bent u bij Super Sport Events aan het juiste adres.

Als freelance event manager werkt eigenaar Bjorn van de Langenberg vanuit Super Sport Events voor andere organisaties, metname in de fietsbranche. In 2018 heeft Bjorn samen met ambassadeur Maarten Tjallingii een fietsreis voor de Nierstichting georganiseerd naar Zwitserland. Dit was inclusief trainingsprogramma zodat de deelnemers zich goed konden voorbereiden op de fietstocht.
Verder is hij als event manager nauw betrokken geweest bij de organisatie van LTD Gravel Raid. Een driedaags fietsweekend in de Duitse Eifel met profrenner Laurens ten Dam als boegbeeld van het evenement.

High Tech Campus Eindhoven
Onder de vlag van Campus Health & Sports Club organiseert Super Sport Events allerlei gave sportevenementen en clinics om de vitaliteit van de medewerkers op de High Tech Campus te verbeteren!

Bjorn wordt sinds januari 2018 als event manager ingehuurd door Corporate Vitality. Een organisatie die gezondheidskeuringen uitvoert voor medewerkers op de Campus en grote bedrijven zoals ASML en DAF. Op basis van die keuringen brengen zij advies uit en bieden ze programma’s aan om de vitaliteit van medewerkers te verbeteren ten gunste van de productiviteit, creativiteit en duurzame inzetbaarheid.

Als event manager heeft Bjorn inmiddels de volgende evenementen georganiseerd:

Bent u ook op zoek naar ondersteuning door een ervaren event manager? Aarzel dan niet om contact op te nemen!