Onze speerpunten

Onze speerpunten

Wij zijn ervan overtuigd dat sport de kracht bezit om de wereld een stukje beter te maken. Topsporters zijn daarin een grote inspiratiebron voor ons! Wij kunnen enorm veel leren van hun passie voor sport en hun doorzettingsvermogen om tot topprestaties te komen! Die topsport instelling gebruiken wij om van uw bedrijf een winnend team te maken!

Onze speerpunten die daarbij centraal staan zijn de volgende:

speerpunten SSE

Energie
Sport is onze passie en ons leven. Sporten geeft ontzettend veel energie en zorgt ervoor dat wij gefocust zijn om topprestaties te kunnen leveren! Het is ons doel om mensen op de werkvloer te inspireren, te motiveren en te begeleiden naar een gezond en vitaal leven via sport. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de deelnemers aan onze evenementen veel nieuwe positieve energie opdoen. Die energie zullen ze ook meenemen naar de werkvloer om uiteindelijk nog grotere prestaties te leveren voor uw bedrijf.

Topsport
Ondernemen is een vorm van topsport! Wij kunnen enorm veel leren van de mentaliteit, inzet en werkwijze van topsporters. De passie en toewijding die zij voor hun sport hebben is een groot voorbeeld voor veel mensen. Omdat er veel mooie parallellen zijn tussen topsport en bedrijfsleven zetten wij bij al onze evenementen topsporters in. Zij zijn onze ambassadeurs die uw personeel inspireren om het maximale uit hun talenten te halen.

Vitaliteit
Het ziekteverzuim in Nederland ligt momenteel op 4%. Dit houdt in dat per dag één op de 25 werknemers ziek thuis zit. Door te sporten verhoog je je geestelijke en lichamelijke vitaliteit. Werken aan je vitaliteit betekent werken aan je gezondheid. Daarom zijn wij via onze vitaliteitprogramma’s in staat om het ziekteverzuim te beperken!

Training
Wij bieden vitaliteitprogramma’s aan om werknemers fitter te maken. Samen met u stellen we een sportief doel en starten we een begeleidingstraject. Iedereen op zijn eigen niveau met een bijbehorend trainingsprogramma! Tevens bieden we de mogelijkheid om via inspanningstesten de conditionele vooruitgang te monitoren. Conditioneel fitte werknemers zijn minder vaak ziek en productiever op de werkvloer. Ze zijn gelukkiger en staan positiever in het leven dan niet sportende mensen. Dit alles heeft een positief effect op de sfeer binnen een bedrijf.

Grenzen verleggen
Onze vitaliteitprogramma’s starten niet voordat we een gezamenlijk doel hebben bepaald. Om tot topprestaties te komen moet je soms grenzen verleggen! Wij halen uw werknemers uit hun comfortzone door gezamenlijk een ambitieus doel te stellen. Samen grenzen verleggen en samen toe werken naar een topprestatie op sportief vlak en op de werkvloer!

Winnaars
Werken of sporten vanuit je passie levert de mooiste resultaten op. Wij zijn ervan overtuigd dat er in ieder persoon een winnaar schuilt! Iedereen beschikt over talenten en soms heb je net een steuntje in de rug nodig om ze tot ontplooiing te laten komen. Dat steuntje, dat zijn wij! Laat je inspireren door de passie van onze topsporters, verbeter je conditie en bouw samen met je collega’s aan een winning team!!

Klik hier om meer te lezen over onze Missie en Visie

Of keer terug naar onze homepage