Missie Visie en Kernwaarden

Missie visie en kernwaarden

Topsport betekent o.a. doelen stellen, een plan van aanpak maken en er vol voor gaan. Omdat wij ons graag spiegelen aan topsporters heeft Super Sport Events een duidelijke missie, visie en kernwaarden geformuleerd. Dit is de basis van onze bedrijfsvoering. Hierdoor zijn we in staat om topprestaties te leveren en zijn we van meerwaarde voor onze klanten.

Missie

Mensen inspireren en begeleiden naar een vitale en gemotiveerde levensstijl via sportieve evenementen met topsporters!

missie visie en kernwaarden 1

Visie

Super Sport Events wil van betekenis zijn voor de mensen om ons heen. Wij streven ernaar het beste, sportiefste en meest inspirerende evenementenbureau van Nederland te zijn!

De beste
Wij willen de beste zijn op het gebied service, kwaliteit en verrassende events. Altijd dat stapje extra zetten voor de wensen van onze klant, waarbij persoonlijk contact centraal staat.
Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven en de beste topsporters van ons land, zodat we events van hoge kwaliteit kunnen garanderen.
Elk evenement is uniek en we denken graag mee met de klant om onderscheidend te zijn.

De sportiefste
Onze organisatie bestaat uit jonge, gezonde, ambitieuze en fitte mensen. Wij zijn overtuigd van een gezonde en sportieve levensstijl, net zoals topsporters leven. Samen met hen delen we onze eigen ervaringen en onze sportieve levensstijl om te laten zien hoe sport bijdraagt aan een gezond en positief leven.

De meest inspirerende
Voelen, Beleven, Verbinden…. Dat zijn de kernwaarden van onze events!
Wij willen met verrassende concepten mensen inspireren en motiveren. Door interactieve workshops waarin niet alleen de sport, maar ook de teamgeest aangewakkerd wordt. Topsport laten voelen en beleven! Mensen prikkelen en verbinden om samen tot topprestaties te komen op de werkvloer en in het dagelijks leven.

 

Kernwaarden

Alle besluiten die we binnen ons bedrijf nemen zijn getoetst aan onze kernwaarden. Wij vinden het belangrijk om ons op een duidelijke manier te onderscheiden tot een betrouwbare zakenpartner.

Respect
Respect voor elkaar, voor de natuur, onze omgeving en de medemens. Ook binnen de sport is dit een belangrijke kernwaarde die bijdraagt aan een mooie en sportieve samenleving!

Oprecht
Wij zijn ervan overtuigd dat sport de kracht bezit om de wereld een stukje beter te maken. Onze evenementen komen daarom ook recht uit ons hart! Uit eigen ervaring weten we hoe inspirerend sport kan zijn en dat willen wij graag met onze klanten delen!

sport has the power to change the world 1

Verbindend
Verbinden is versterken! Wij zoeken voor onze events de beste partijen bij elkaar om tot een toporganisatie te komen. Daarnaast is verbinden één van de doelstellingen van onze events. Mensen bij elkaar brengen en onderlinge banden versterken.

Grensverleggend
Constant zoeken naar innovatieve en nieuwe events en waar mogelijk verbeteren. Daar zijn we dagelijks mee bezig. Daarnaast proberen we met onze events ook de sportieve grenzen van onze klanten te verleggen. Je kunt meer dan je denkt als je maar een doel voor ogen hebt en 200% inzet toont.