Judoclinic

Judoclinic
Stel je voor: Samen met je collega’s, teamgenoten of vrienden als judoka tegenover elkaar staan in een professionele judo arena! Wij maken het waar met deze unieke judoclinic! Topjudoka Grim Vuijsters ontvangt u graag in Judo Academy Netherlands. Een unieke topsport locatie in Goirle.

 

judo clinic 2

Tijdens de judoclinic worden de regels van het judo uitgelegd en worden verschillende oefeningen gedaan die geschikt zijn voor jong en oud. Rust, veiligheid en vertrouwen staan hierbij centraal om blessures en ongevallen te voorkomen. Alle deelnemers zullen in een officieel judo pak op de mat staan en zich een echte topjudoka voelen! Er kunnen verschillende thema’s behandeld worden, die zowel binnen de Judosport als in het dagelijks leven van groot belang zijn:

– (Wederzijds) Respect
– Discipline
– Samenwerken
– Traditie
– Zelfbeheersing
– Concentratie
– Zelfvertrouwen en vertrouwen in elkaar
– Mentale kracht, techniek en souplesse
– Balans (fysiek en mentaal evenwicht)

In de kleedkamer met…
Om de dag een uniek karakter te bezorgen is het programma uit te breiden met een indrukwekkende presentatie van Grim Vuijsters in de kleedkamer van het trainingscentrum. Hoe bereidt een topjudoka zich voor op zijn tegenstander tijdens laatste uren voor een wedstrijd? Wat is er allemaal voor nodig om de top te halen en welke verleidingen moet je als topsporter allemaal weerstaan?
En wilt u nog wat spektakel zien? Het demonstratieteam van de Judo Academy laat u graag enkele trainingsvormen en gevechtstechnieken zien!


VOORBEELD PROGRAMMA

09:00 uur Ontvangst met koffie en gelegenheid tot omkleden
09:30 uur Voorstellen en presentatie van Grim Vuijsters
10:00 uur Aanvang Judoclinic
11:30 uur Einde programma

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze judoclinic, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Voor meer informatie over Grim Vuijsters klikt u HIER!