Rob Reckers

Hockey

Rob Reckers speelt al hockey vanaf zijn vijfde levensjaar. In die tijd was hij daarnaast ook veel op de tennisbaan te vinden. Het was zijn grote droom om net als Paul Haarhuis professioneel tennisser te worden. Op zijn viertiende moest Rob een keuze maken tussen tennis en hockey en uiteindelijk koos hij voor het laatste omdat een teamsport hem meer trok.

Rob werd professioneel hockeyer bij Oranje Zwart in Eindhoven en bereikte zelfs het Nederlands elftal. Hij speelde tot op heden 212 wedstrijden voor zijn land en scoorde hierin 63 doelpunten. Tijdens zijn interlandcarrière heeft hij grote successen gevierd met o.a. de winst in de Champions Trophy (2002, 2003, 2006) het Europees kampioenschap in 2007 en een zilveren medaille op de Olympische spelen van 2004 in Athene.

In 2015 werd Rob met zijn ploeg Oranje Zwart zowel landskampioen als Europees kampioen. Rob speelde ruim 15 jaar voor zijn club en behoorde tot de routiniers van het elftal. Met zijn ervaring is hij een groot voorbeeld voor veel jonge spelers, waardoor zijn aanwezigheid zowel binnen als buiten de lijnen van grote waarde is. Sinds 2016 heeft Rob zijn actieve carrière als hockey prof afgesloten.

Inmiddels werkt Rob al een tijdje full time bij de Rabobank als relatiebeheerder en daarnaast vind hij het leuk om zijn ervaringen als topsporter te delen met anderen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor een clinic of presentatie met Rob Reckers, neem dan eens vrijblijvend contact op met ons.