Gregory Sedoc

Atletiek

Horden Lopen
Gregory Sedoc (Amsterdam, 16 oktober 1981) was al op vroege leeftijd bevangen door de sport. Vanaf zijn 4e jaar doet hij al aan Atletiek. Aanvankelijk leek zijn specialiteit verspringen te worden, maar na een lange blessureperiode stapte hij over op de horden, met als specialiteit de 60 meter.
Op 16 jarige leeftijd deed hij zijn eerste internationale ervaring op. Inmiddels heeft hij aan alle grote toernooien deelgenomen, waaronder 3 Olympische deelnames in Athene 2004, Beijing 2008 en Londen 2012. Daarnaast heeft hij vele nationale en internationale titels behaald zowel indoor als outdoor.

Naast al deze successen heeft Gregory ook veel mentale en fysieke tegenslagen gehad tijdens zijn carrière. Hierdoor heeft hij ook leren omgaan met teleurstellingen en telkens die knop weer omgezet om nieuwe doelen te stellen. Als atleet op het allerhoogste niveau is hij elke dag bezig zichzelf te verbeteren. De verhouding training, rust, voeding is hierbij zeer belangrijk en dat heeft geresulteerd in al zijn titels. Atletiek is zijn passie, daar staat hij mee op en gaat hij mee naar bed.

Op dit moment is hij in voorbereiding op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Militaire loopbaan
Naast zijn sportieve loopbaan is Gregory ook jaren werkzaam geweest als militair bij Defensie. Hier hield hij zich bezig met de fysieke en mentale gesteldheid van militairen voor uitzendgebieden. Zelf is hij ook 2x uitgezonden naar Afghanistan. Momenteel is Gregory werkzaam bij de politie en volgt hij een opleiding tot agent. Door zijn ervaring in de atletiek en zijn werk bij Defensie en de Politie is hij als geen ander in staat om scherp te zijn in stressvolle situaties en te presteren onder druk. Deze ervaringen brengt hij samen met zijn zakenpartner graag over op een breed publiek

Yvonne en Gregory 1Ondernemen is topsport
Gregory geeft samen met haar zakenpartner Yvonne Janssen trainingen waarbij sport en bedrijfsleven elkaar ontmoeten! Hun aanbod varieert van inspirerende lezingen tot outdoor sport activiteiten zoals bootcamps of survival runs.
Met Gregory’s ervaring in de topsport en Yvonnes ervaring in het bedrijfsleven vormen zij een uitstekend team om mensen en organisaties te stimuleren het beste uit zichzelf te halen en bedrijven te trainen op de vraag wat zij kunnen leren van topsport. Want ondernemen is ook topsport!

Wil je graag meer informatie over de trainingen van Gregory en Yvonne, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!