Boksclinic met Esther Schouten

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boksclinic met Esther Schouten

november 13 2015 @ 16:00

Op vrijdagmiddag 13 November mogen we weer een Business Club ontvangen voor een Boksclinic met Esther Schouten.

Deze bijeenkomst staat voor de Business Club vooral in het teken van gezellig samenzijn en netwerken, maar wij als Super Sport Events willen er toch iets speciaals van maken. De aanwezigen zullen eerst geïnspireerd worden met een indrukwekkende presentatie van Esther Schouten over haar carrière en persoonlijke leven.

Esther Schouten was viervoudig wereldkampioen toen ze te horen kreeg dat ze ernstig ziek was. Ze stond voor het zwaarste gevecht in haar leven, maar wist uiteindelijk ook dat duel glansrijk te winnen. Vervolgens heeft ze zich letterlijk en figuurlijk terug geknokt naar de wereldtop, waarna ze zelfs voor de vijfde keer wereldkampioen werd! Tijdens haar presentatie zal ze verschillende parallellen maken met het bedrijfsleven omtrent thema’s als; omgaan met tegenslag en vechten voor succes!

Na afloop van de presentatie neemt Esther alle aanwezigen mee naar buiten voor een sportieve boksclinic. De deelnemers zullen even uit hun eigen rol als directeur en leidinggevende gehaald worden en gaan samen met Esther terug naar hun primitieve “Ik”. Ben jij een vechter, of schiet je in de verdediging?

Na afloop is er onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid om gezellig na te praten over deze inspirerende dag!

esther schouten

Gegevens

Datum:
november 13 2015
Tijd:
16:00

Locatie

Sportpark ’t Neije Heike
Esche Heike
Boxtel, Noord Brabant Nederland
+ Google Maps
Geen reactie's

Geef een reactie