Giro di Kika

Giro di Kika

Fietskleding SSE 1

Giro di Kika
Super Sport Events is er niet alleen op uit om mensen te motiveren en te inspireren met sportevenementen, sportclinics en sportlezingen! Wij willen ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarom gaan wij ons komend jaar inzetten voor het goede doel KIKA en de strijd tegen kinderkanker!

Van 28 juni t/m 3 juli 2015 gaan wij deelnemen aan Giro di Kika! Een 6 daagse fietstocht door de Italiaanse Dolomieten, 995 km lang met ruim 16.000 hoogtemeters. In de aanloop naar dit evenement zullen we de komende maanden enkele sportevenementen organiseren waarmee we zoveel mogelijk geld op willen halen voor Kika!

Fietskleding SSE 2

Fietstenue
Als kick off hebben we een eigen fietstenue laten ontwerpen, waarmee we straks deel gaan nemen aan Giro di Kika. Voor zo’n intensieve tocht is het belangrijk om goede fietskleding te dragen met een hoge kwaliteit zeem. Vandaar dat we gekozen hebben voor het topmerk Bioracer! Dit schitterende tenue is vanaf €115 per set te bestellen. Wij bieden de kleding aan tegen inkoopprijs en daarnaast zal 15% van de opbrengst gedoneerd worden aan Kika!

Dit tenue is leverbaar in zowel zomer als winterkleding. Daarnaast hebben we ook kleding laten ontwerpen voor de hardlopers onder ons. Dus ook voor hen kunnen we dit mooie tenue tegen dezelfde voorwaarden aanbieden!

Fietskleding SSE 3

Heb je interesse? Neem dan voor vrijdag 26 september CONTACT met ons op!