Lang leve de herfst

Lang leve de herfst

Eindelijk kunnen we weer genieten van het najaar! Geen last meer van die zomerhitte, geen muggen meer, een uurtje langer blijven liggen en de natuur  verandert langzaam in een prachtig pallet van warme kleuren! Lang leve de herfst!

Velen vinden de herfst één van de minste periodes van het jaar, maar bekijk het eens positief! Het is toch heerlijk om in de frisse buitenlucht een rondje te hardlopen, zonder een brandende zon op je hoofd. Je kunt je uitstekend kleden tegen de temperaturen in de herfst, dus laat je vooral niet tegenhouden om binnen te blijven zitten.

En wat dacht je van een wandeling of een mountainbiketocht door de natuur. Langzaam aan veranderen de bladeren aan de bomen van kleur, schieten de paddenstoelen uit de grond en verzamelen eekhoorntjes hun wintervoorraad. De herfst heeft zoveel moois te bieden dus vergeet niet om daarvan te genieten!

En ja, het zal vast wel een keer slecht weer zijn en je zult vast wel een keer kletsnat thuis komen, maar bedenk je eens hoe heerlijk een warm bad daarna aanvoelt! Steek vervolgens lekker de kachel aan, kruip dicht tegen je geliefde aan op de bank en besef jezelf hoe mooi het leven kan zijn!

Make the best of it!!

En mocht je hier wat hulp bij nodig hebben? Wij staan voor jullie klaar met onze inspirerende sportclinics en vitaliteitprogramma’s!