Lentekriebels

Lentekriebels

Voelen jullie dat ook? Dat tintelende gevoel in je lijf……dat zijn de lentekriebels die zorgen voor nieuwe energie! Komend weekend wordt de klok verzet naar de zomertijd. De lente is officieel aangebroken, de dagen worden langer en het zonnetje warmer. Het blad komt weer aan de bomen en de eerste lammetjes dartelen al in de wei. Het wielerpeloton draait alweer op volle toeren, tennistoernooien worden hervat, voetbalcompetities naderen hun ontknoping en als toetje staat het WK in Brazilië voor de deur.

De winterdepressie ligt definitief achter ons nu we al weken worden verwend met schitterend voorjaarsweer. De weekenden zitten weer vol met allerlei sportevenementen voor recreant sporters en velen zijn daarom al hard aan het trainen voor hun persoonlijke doel. Een paar kilootjes eraf, deelname aan een halve marathon of op de racefiets de Amstel Gold Race rijden. Aan motivatie geen gebrek! Schitterend om te zien hoe iedereen uit de winterslaap is ontwaakt.

lentekriebels sport

 

 

 

 

 

 

 
Super Sport Events staat ook te popelen om voor jullie leuke en inspirerende sportclinics en sportevenementen te organiseren. 5 April staat de 1e MTB clinic op de agenda en zal veldrijdster Sanne van Paassen 18 enthousiaste mountainbikers de fijne kneepjes van het vak leren. Binnenkort staat er ook een sportief netwerkevenement gepland voor een groep van maximaal 80 ondernemers. Zij zullen onder leiding van voormalig topjudoka Grim Vuijsters een judo clinic krijgen met als thema samenwerking. Niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Ondernemen is namelijk ook topsport en er zijn hele mooie vergelijkingen te maken tussen deze twee werelden.
Denk jij nou ook, hé dat is iets voor ons bedrijf! Neem dan snel een kijkje op onze website of neem geheel vrijblijvend eens contact op voor wat meer informatie over een leuke teambuildingsactiviteit.

Wij wensen iedereen weer een schitterend en sportief weekend toe en vergeet vooral niet te genieten bij alles wat je gaat doen. Aan de weersvooruitzichten zal het in ieder geval niet liggen met temperaturen die richting de 20 graden gaan! Ongekend voor deze tijd van het jaar, helemaal als je terug denkt aan die verschrikkelijke winter van 2013. Maar terug kijken doen we liever niet, want de kansen liggen in de toekomst, zowel privé als op je werk! En onthoud daarbij goed: Als je doet wat je leuk vind, dan hoef je nooit te werken!