Mijn Ambitie

Mijn Ambitie

“Sport has the power to change the World”
Een schitterende quote van Nelson Mandela waar ik volledig achter sta! Door mijn deelname aan sportieve goede doelen zoals Alpe d’HuZes en Giro di Kika heb ik zelf mogen ervaren wat sport met mensen doet! Sport inspireert, motiveert, verbindt en biedt steun in moeilijke tijden. Het heeft mij doen besluiten om zelfstandig ondernemer te worden en sport als inspiratiebron in te zetten om van betekenis te zijn voor andere mensen.

Twee jaar geleden heb ik Super Sport Events opgericht! Een jong, sportief en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van sportevenementen, vitaliteitprogramma’s, sportclinics en sportsprekers voor het bedrijfsleven.
Het is mijn missie om mensen te inspireren en te begeleiden naar een vitale en gemotiveerde levensstijl via sportieve evenementen met topsporters! Samen doelen stellen, samen grenzen verleggen en samen toewerken naar een topprestatie. Zowel sportief als op de werkvloer!

Mijn ambitie
Daarnaast barst ik van de ambitie om Super Sport Events te combineren met een grotere rol in de (professionele) wielersport! Dus hoor of zie je een leuke functie voorbijkomen op organisatieniveau, laat mijn naam dan eens vallen of stuur me een berichtje! Bij voorbaat dank!

Sportieve groeten,

Bjorn van de Langenberg – Oprichter Super Sport Events
06-10219108
bjorn@supersportevents.nl

mijn-ambitie