Mooie samenwerking met UNIGLOBE Travel

Mooie samenwerking met UNIGLOBE Travel

Verbinden is versterken!
Met die gedachte zijn wij enkele maanden geleden in gesprek geraakt met Uniglobe travel. UNIGLOBE Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Zij adviseren, bemiddelen en organiseren (inter)nationale reizen en events. Afgestemd op specifieke reiswensen bieden zij persoonlijke service en aandacht die u voelt met een gemotiveerd team van reisprofessionals. Door internationale samenwerking profiteert u van kosteneffectieve reismogelijkheden op het gebied van Business Travel, Group-en Incentive Travel en Event- en Management Travel.

Onze gesprekken hebben geresulteerd in een samenwerking met UNIGLOBE Special Travel te Sprang Capelle en de vestigingen in Herten “UNIGLOBE Business Event Travel” en Oud Beijerland “UNIGLOBE Merk Travel“.

De links naar onze partners in sport:

uniglobe 3

 

 

Onze samenwerking heeft ertoe geleid dat het reisaanbod van Uniglobe is uitgebreid met sport en event reizen. Zakelijke afspraken combineren met sport, ontspanning en een exclusief karakter. Meet & Greets met topsporters en het bezoeken van grote sportevenementen gecombineerd met verrassende activiteiten.

wielrenclinic karsten kroon

Karsten Kroon
Komend najaar bieden we twee verschillende fietsreizen aan waarbij profrenner Karsten Kroon als prominente gast aanwezig is! Hoe zou jij het vinden om met je personeel of zakenrelaties een week te gaan fietsen op Ibiza onder begeleiding van Karsten Kroon?

Of wat dacht je van een weekend Madrid tijdens de finish van de Vuelta? Waarbij je samen met Karsten vanuit een VIP box deze laatste etappe kunt bijwonen! Dit alles is nu mogelijk!!

Vuelta

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op deze links:

– De kroon op het werk
Met Karsten Kroon naar aankomst Vuelta

Wij zijn trots op deze mooie samenwerking waarbij UNIGLOBE Travel de landenarrangementen verzorgt, zoals de vluchten, accommodaties, activiteiten en transfers. Super Sport Events neemt hierbij het sportieve deel voor zijn rekening. De komende tijd zullen we benutten om onze samenwerking verder vorm te geven en ons aanbod van events uit te breiden!