Rondleiding Vitesse

Rondleiding Vitesse

Een tijdje geleden heeft Super Sport Events samen met profvoetballers Frank van der Struijk (Vitesse), Sander Heesakkers (jong PSV) en Mauri van de Wetering (Dames PSV) een voetbalclinic georganiseerd voor 40 kinderen uit Boxtel.
Doel van deze voetbal clinic was het maatschappelijk belang van sport en gezonde voeding te benadrukken. Deze sport clinic hebben we afgesloten met een wedstrijdje “latje trap”. Hier zijn 2 winnaars uit gekomen die als prijs een rondleiding bij Vitesse hadden gewonnen!

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover! Beide prijswinnaars mochten zich op 13:00 met ieder 10 vriendjes en familieleden melden op Papendal waar het nieuwe trainingscomplex van Vitesse ligt.
Na een korte presentatie in de persruimte mochten de kinderen allerlei vragen stellen aan Frank van der Struijk en met hem op de foto. Daarna heeft Frank ons meegenomen voor een rondleiding over het trainingscomplex en langs de kok die uitleg gaf over de voeding die hij dagelijks bereid voor de profvoetballers.

Kortom een super leuke en leerzame dag voor alle kinderen. Een mooi voorbeeld hoe wij mensen willen inspireren en motiveren met sportevenementen!

Rondleiding Vitesse