Spectaculaire opening bij voetbalvereniging ODC

Spectaculaire opening bij voetbalvereniging ODC

Afgelopen zaterdag 6 september vond bij voetbalvereniging ODC uit Boxtel de officiële opening plaats van het nieuwe clubgebouw. Met 10 nieuwe kleedkamers, enkele technische ruimtes en een schitterende kantine is de club weer klaar voor een mooie sportieve toekomst.

Super Sport Events was onderdeel van de organisatie van dit grote sportevenement! Samen met een groot aantal vrijwilligers van de club hebben wij verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd op deze dag. Voor de jeugd was er ’s middags een 5×5 voetbaltoernooi met daarnaast nog enkele leuke spellen zoals de penaltybokaal, het stropdas schieten en de snelheidsmeter.
2

Vanaf 16:30 vond het officiële deel van de opening plaats. Presentator Geert Hoes was gastheer voor een groot aantal genodigden waaronder sponsoren, bestuursleden van de gemeente en uiteraard veel leden van de vereniging.
Profvoetballers Frank van der Struijk (Willem II) en Sander Heesakkers (Jong PSV) begeleidden Geert Hoes bij de onthulling van de nieuwe naam van het clubgebouw. Dit ging gepaard met spectaculaire special effects en een ballonnenwedstrijd voor de kleinste jeugdleden.
14

Na afloop vond er een jubileumwedstrijd plaats tussen de huidige A1 en het laatste kampioenselftal van de club uit 1998. De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje tijdens een gezellige feestavond. Iedereen kon terug kijken op een zeer geslaagde dag! Wij wensen ODC en al hun leden veel succes en plezier met hun nieuwe onderkomen en een succesvolle sportieve toekomst!

Voor meer foto’s van de huldiging verwijzen we jullie graag door naar onze Facebook pagina!!