Sportcafé in Son en Breugel geslaagd

Sportcafé in Son en Breugel geslaagd

Het Sportcafé in Son en Breugel dat maandagavond 9 november werd georganiseerd kan met recht “geslaagd” worden genoemd.

Ruim 60 belangstellenden waren aanwezig op deze inspirerende bijeenkomst voor alle vrijwilligers, trainers en bestuurders van sportverenigingen uit de gemeente Son en Breugel. Een avond die in het teken stond van het thema “positief coachen”, in de breedste zin van het woord. Hoe kunnen verenigingen nieuwe vrijwilligers en trainers werven? Wat is de opvoedkunde taak van sportverenigingen? Hoe gaan ze om met lastige doelgroepen en welke verantwoordelijkheden moeten leden krijgen binnen een club? Deze en nog vele andere vragen kwamen aan bod tijdens de presentaties van Sportservice Noord Brabant en NOC NSF.

presentatie ooijer

 

 

 

 

 

 

 

 

André Ooijer
Na dit educatieve blok was het de beurt aan André Ooijer die namens Super Sport Events verhalen uit de praktijk deelde. André is na zijn actieve loopbaan als profvoetballer in een commerciële functie begonnen bij PSV. Daarnaast is hij als jeugdtrainer nog wekelijks op het voetbalveld te vinden. Vanuit zijn eigen ervaring deelde André een hoop voorbeelden en situaties over het thema van deze avond. Uiteraard kwamen ook enkele leuke anekdotes uit zijn actieve voetballoopbaan aan bod waar hartelijk om gelachen werd.

sportcafé met andré ooijer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na afloop van het officiële programma werd er nog gezellig na gekletst aan de bar van Sporthal de Bongerd. Het was mooi om te zien dat verschillende verenigingen elkaar opzochten om ervaringen te delen en afspraken te maken voor de toekomst. Deze avond was slechts een kick off bijeenkomst om gezamenlijk het sportklimaat in Son en Breugel te verbeteren, dus er komt zeker nog een vervolg op dit verhaal.

Bent u nou ook op zoek naar een leuke publiekstrekker voor uw evenement? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod van sportsprekers of neem eens vrijblijvend contact op voor wat meer informatie!