SSE Wielercafé bereikt nieuw hoogtepunt

SSE Wielercafé bereikt nieuw hoogtepunt

SSE Wielercafé bereikt nieuw hoogtepunt
Afgelopen zaterdag vond de 4e editie plaats van het SSE Wielercafé. Ditmaal in samenwerking met de Amstel Gold Race Xperience in Valkenburg. Met Tom Dumoulin en Anna van der Breggen hadden we de “Nederlandse wielrenner en wielrenster van het jaar” in huis. Zij werden de hele avond uit de wind gehouden door meesterknechten Gert Jakobs en Bram Tankink.

In de uitverkochte theaterzaal van de AGR XP konden bezoekers van het wielercafé een avond lang genieten van schitterende verhalen en anekdotes uit de koers. Tom Dumoulin werd tijdens deze avond gevolgd door de Limburgse omroep L1 en gevraagd naar zijn doelen voor 2017. Zij maakten hier een mooie reportage van! De deskundige presentatie tijdens de avond was in handen van L1 presentator en wielerliefhebber Sander Kleikers!

Enthousiaste bezoeker
Boudewijn Leunissen, één van de bezoekers van ons wielercafé schreef een hele mooie blog over zijn beleving die avond. Hier hoeven wij verder geen woorden meer aan toe te voegen.

PS. ACHTER DE SCHERMEN WORDT INMIDDELS ALWEER DRUK GEWERKT AAN HET VOLGENDE WIELERCAFE!

We willen graag nog even onze dankbaarheid uitspreken richting de sponsoren van het wielercafé . Mede dankzij deze bedrijven heeft het SSE wielercafé een nieuw hoogtepunt bereikt:

http://www.bioracer.nl/nl/
http://www.salden.nl
http://www.brunschot.nl/
http://www.willemmarcus.nl/
http://www.topparken.nl/
http://www.bikefitting.com/
http://www.handgespaakt.nl/
http://www.mallorcacycling.nl/
http://www.dolmanslandscaping.com/
http://www.eroicalimburg.nl/
http://www.kwaremontbier.be/index.php
http://www.isostar.nl
www.wouterroosenboom.nl

Foto’s wielercafé
Tijdens het wielercafé heeft Mart Cremers een mooie foto reportage gemaakt. Enkele foto’s vind je hieronder. De rest van de foto’s zijn te bekijken via onze Facebookpagina.

img_0575

img_0235

img_0366