SX Eindhoven nieuwe werkplek voor Super Sport Events

SX Eindhoven nieuwe werkplek voor Super Sport Events

SX Eindhoven
Super Sport Events is klaar voor de volgende stap. Vanaf 1 januari 2015 hebben wij een nieuwe werkplek bij SX Eindhoven op een steenworp afstand van het Phillips Stadion!

SX eindhoven 2

Sinds afgelopen zomer is het toch al zo bruisende Strijp-S, het terrein van de oude Philips-fabrieken in Eindhoven, een bijzonder initiatief rijker. Het historische pand SX (1914), waar voorheen de glasfabriek van de Eindhovense multinational gevestigd was, is omgetoverd in een centrum voor sport, marketing en media!

SX eindhoven 3

Bob van Oosterhout
Initiatiefnemer Bob van Oosterhout, directeur van sportmarketingbureau Triple Double, licht toe:
“De symboliek van de letters SX kan niet treffender: Sport vormt de rode draad voor de bewoners die in de driehoek ‘sport, marketing en media’ actief zijn en de X staat voor kruisbestuiving, het vermenigvuldigen van activiteiten en natuurlijk eXperience.”

Ruim 30 sport gerelateerde bedrijven zijn gevestigd in dit verzamelgebouw met als doel om elkaar te versterken. Delen is vermenigvuldigen! Ook voor startende ondernemers zijn er enkele flexplekken beschikbaar om op een inspirerende en bruisende plek verder te werken aan een succesvolle onderneming.

Een unieke kans
Wij als Super Sport Events willen deze kans niet aan ons voorbij laten gaan. Dit is voor ons een unieke mogelijkheid en de perfecte locatie om ons netwerk te vergroten en ons aanbod uit te breiden.” Vanaf januari zijn wij een paar dagen per week te vinden op deze inspirerende plek.

“Sport has the power to change the World”!
Die slogan staat levensgroot op de muur bij de receptie van het pand en sluit perfect aan bij de filosofie van Super Sport Events. Wij willen mensen inspireren en motiveren met onze passie voor sport. Samen doelen stellen, samen grenzen verleggen en samen toewerken naar een topprestatie!

SX eindhoven 1

Sportevenementen
Naast alle bedrijven die er gevestigd zijn, beschikt SX ook over een sportschool en verschillende openbare vergaderruimtes, zoals de “Red Bull Room”, waar bedrijven meetings en presentaties kunnen houden. Tel daar het Centre Court Café bij op voor een hapje en een drankje en alle ingrediënten zijn aanwezig om hier schitterende sportevenementen, lezingen en clinics te organiseren! Wij hopen hier een steentje aan bij te dragen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking met alle bewoners van SX!

red bull room

Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden, neem dan eens contact op of kom in het nieuwe jaar gezellig een keer langs voor een kopje koffie en een rondleiding.

Via de website www.sx-eindhoven.nl kun je alvast een kijkje nemen in dit bruisende centrum voor Sport, Marketing en Media!