The Road to Hago Limburgs Mooiste

The Road to Hago Limburgs Mooiste

The Road to Hago Limburgs Mooiste
Limburgs Mooiste organiseert komend jaar de 26e editie van hun toertocht. Deze fietstocht staat al jaren bekend als één van de mooiste en grootste toertochten van Nederland. Zo’n 15.000 fietsers vanuit het hele land en ver daarbuiten komen in het weekend van 9 en 10 juni naar Limburg om de vele beklimmingen te trotseren!

Komend jaar is het voor (bedrijven)teams mogelijk om zich samen met (ex)profrenners voor te bereiden op Hago Limburgs Mooiste! Wij hebben speciaal voor deze toertocht een inspirerend trainingsprogramma samengesteld; The Road to Hago Limburgs Mooiste .

Dit trainingsprogramma van 3 maanden bevat conditietesten, trainingsschema’s, fietsclinics, workshops en presentaties. En dat alles onder leiding van profrenners zoals Gert Jakobs, Karsten Kroon, Maarten Tjallingii, Erik Dekker en Sanne van Paassen.

The Road to Hago Limburgs Mooiste is een leuke teambuildingsactiviteit, maar daarnaast ook ideaal om in te zetten als vitaliteitprogramma en als marketing tool voor het imago van uw bedrijf. Teams kunnen deelnemen met collega’s, maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk om zo’n uitdaging met zakenrelaties aan te gaan om op die manier een hechtere samenwerking te realiseren.

Inschrijven voor Hago Limburgs Mooiste is mogelijk vanaf 1 januari 2017.
www.limburgsmooiste.nl

Via deze link kunt u een mooie presentatie openen met meer informatie over The Road to Hago Limburgs Mooiste!
Daarnaast lichten wij ons programma graag toe tijdens een persoonlijk gesprek. U kunt ons bereiken via de contactpagina.

gert-jakobs