75 jarig jubileum RKSV Boxtel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

75 jarig jubileum RKSV Boxtel

mei 14 2016 @ 12:30 - 17:00

75 jarig jubileum RKSV Boxtel
Voetbalvereniging RKSV Boxtel viert komend weekend hun 75 jarig bestaan. Tijdens dit jubileum zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud en daar dragen wij graag een steentje aan bij!

Super Sport Events is betrokken bij de activiteiten voor de juniorenteams van de club. Op zaterdag 14 juni organiseren we samen met freestyle voetballer Nelson de Kok en profvoetballer Frank van der Struijk een voetbaldag met allerlei leuke clinics, zodat de voetballertjes aan hun eigen techniek kunnen schaven.

nelson de kok 2

Nelson de Kok
Nelson staat bekend als één van de beste freestylevoetballers ter wereld. Nelson heeft o.a. gefigureerd bij alle acties en bewegingen die in het computerspel FIFA STREET zitten. Hij heeft optredens verzorgt bij PSV, reclame spots opgenomen met Robin van Persie en daarnaast geeft hij regelmatig freestylevoetbalshows en clinics.

frank van der struijk

Frank v/d Struijk 
Frank is geboren en getogen in het Brabantse Lennisheuvel en dus een bekende voetballer in de regio. Na zijn eerste jaren bij amateurvereniging LSV werd hij al snel ontdekt door Willem II. Hier doorliep hij de hele jeugdopleiding en in 2003 op 17 jarige leeftijd debuteerde in het eerste Elftal. Daarnaast heeft Frank alle nationale jeugdelftallen doorlopen en in 2006 werd hij zelfs Europees kampioen met het elftal van Jong Oranje onder leiding van Foppe de Haan!
In 2008 maakte Frank van der Struijk de overstap naar Vitesse in Arnhem. Op een korte verhuurperiode na, wederom Willem II, speelde Frank tot 2014 voor Vitesse. Sinds vorig seizoen is Frank v/d Struijk weer terug op het oude nest. Met Willem II maakt hij momenteel een moeilijk seizoen door, maar hopelijk weten ze via de nacompetitie alsnog in de eredivisie te blijven!

 

Programma:

12:30 – 13:00 uur Voetbalshow verzorgd door Nelson de Kok en zijn freestyle straatvoetballers.

Tijdens de freestyleshow zal het publiek genieten van de nieuwste voetbaltrucs en de meest bijzondere en technische facetten van het spel. Na deze show is het tijd voor interactie. Willekeurig zullen er enkele mensen uit het publiek uitgedaagd worden voor een potje pannavoetbal.

13:00 uur – 16:00 uur Clinic met 5 onderdelen voor de D en E jeugd

# Onderdeel 1: Voetbal techniektraining onder leiding van techniektrainer.
# Onderdeel 2: Partijtje 4 tegen 4 onder leiding van 2 eigen clubtrainers en Frank van der Struijk
# Onderdeel 3: Freestylevoetbal training met prof freestylevoetballer Nelson de Kok
# Onderdeel 4: Afwerken op doel met 2 eigen clubtrainers
# Onderdeel 5: Pannavoetbal in de Pannakooi onder begeleiding van een prof straatvoetballer.

Het sportpark van RKSV Boxtel is vrij toegankelijk, dus kom gerust even een kijkje nemen tijdens de clinics!

 


 

 

Zondag 15 Mei
namens SSE zal oud profscheidsrechter Mario van der Ende op zondagmiddag 15 Mei om 15.30 uur een jubileumwedstrijd fluiten tussen de huidige A1 van RKSV Boxtel en het kampioenselftal van 1994.

mario van der ende

Gegevens

Datum:
mei 14 2016
Tijd:
12:30 - 17:00

Organisator

Super Sport Events
Telefoon
06-10219108
E-mail
bjorn@supersportevents.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

RKSV Boxtel
De aanloop 29
Boxtel, Noord Brabant 5283 TW Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Geen reactie's

Geef een reactie