Opening Atletiekbaan

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening Atletiekbaan

april 2 2016 @ 12:00 - 16:00

eelco zwart witOpening atletiekbaan
Op zaterdag 2 April vindt in Winterswijk, bij atletiekvereniging Archeus, de opening plaats van hun nieuwe atletiekbaan! Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling voor de ruim 300 leden. Met de nieuwe baan en alle bijbehorende faciliteiten maakt de vereniging een flinke stap voorwaarts in de professionalisering van de club.

Om dit kracht bij te zetten zijn topatleten Nadine Broersen en Eelco Sintnicolaas op 2 April namens Super Sport Events aanwezig om de opening te verzorgen. Naast enkele plechtigheden geven zij samen met de trainers van de club verschillende clinic voor de jeugdleden en andere geïnteresseerden. Alle onderdelen van de meerkamp komen aan bod en met een beetje geluk geven Nadine en Eelco zelf ook nog een kleine demonstratie van hun kunsten.

 

De dag wordt afgesloten met een interview sessie over o.a. de Olympische Spelen in Rio, waar beiden atleten voor eremetaal gaan! Dus woon je in de buurt van Winterswijk en wil je je laten inspireren door twee topatleten? Zorg dan dat je erbij bent!

Meer informatie over de opening vind je op de website www.av-archeus.nl
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een atletiek clinic voor jou vereniging of bedrijf? Neem dan eens een kijkje op deze link: https://supersportevents.nl/sportclinics/atletiek-clinic/

 

nadine zwart wit

Gegevens

Datum:
april 2 2016
Tijd:
12:00 - 16:00

Locatie

Atletiekvereniging Archeus
Vredenseweg 134B
Winterswijk, Gelderland 7101 LS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Geen reactie's

Geef een reactie