THE ROAD TO….

Met ons teambuilding- en vitaliteitprogramma “THE ROAD TO….” helpen wij uw koers te bepalen naar sportief en zakelijk succes! Werknemers of zakenrelaties worden onder begeleiding van een (ex)topsporter in drie maanden tijd klaargestoomd voor hun sportieve doel via onderstaand 7 stappenplan:

the-road-to-1

THE ROAD TO….

Stap 1: We gaan eerst met uw bedrijf een sportief doel vaststellen. Dit kan een hardloop of fietsevenement zijn. Denk hierbij aan een bestaande toertocht, deelname aan een goed doel of een zelf georganiseerde tocht. Iedere deelnemer kan zijn eigen afstand bepalen en op eigen niveau deelnemen!

Stap 2: U kiest een (ex)topsporter die als inspirator, coach en ambassadeur aan uw bedrijf gekoppeld wordt. Gedurende het traject zal deze topsporter (minimaal) drie contactmomenten hebben met de deelnemers om ze te inspireren en te begeleiden naar hun sportieve doel.

Stap 3: Elke deelnemer ondergaat een conditietest bij Energy Lab. Op basis van de uitslagen, de hoeveelheid tijd om te trainen en het doel wordt een persoonlijk trainingsschema samengesteld.

Stap 4: We starten het traject met een kick off bijeenkomst. Dit is de eerste ontmoeting met de topsporter. De topsporter zal een inspirerende presentatie geven over zijn carrière en vertellen hoe hij zich voorbereidt op zijn doelen. We sluiten de dag af met een fietsclinic of hardloopclinic en de nodige tips voor de komende maanden.

Stap 5:  Gedurende het gehele traject zal de topsporter social media berichten delen over de begeleiding van uw bedrijf. Vanwege zijn bekendheid en bereik leveren deze berichten uw bedrijf veel positieve publiciteit op. U laat zien dat u op een duurzame manier bezig bent met uw personeelsbeleid en investeert in de vitaliteit van uw medewerkers en/of zakenrelaties!

Stap 6: Om ervoor te zorgen dat de deelnemers conditioneel op schema blijven organiseren we halverwege het traject een tweede contactmoment met de topsporter. Tijdens deze bijeenkomst zal een actueel thema centraal staan waarbij de deelnemers niet alleen sportief, maar ook zakelijk geïnspireerd worden. Er zijn namelijk veel paralellen te maken tussen topsport en bedrijfsleven.

Stap 7: Na drie maanden zijn alle deelnemers klaar voor het grote doel! Samen met de topsporter zullen zij de uitdaging aangaan en “The road to….” afsluiten met een topprestatie. Een prestatie die ervoor zorgt dat uw medewerkers of zakenrelaties een stuk vitaler en energieker zijn geworden, beter samenwerken en extra gemotiveerd zijn om tot topprestaties op de werkvloer te komen!

Om u een beter beeld te geven, hebben we bovenstaande informatie verwerkt in twee mooie presentaties. Hierin staat o.a. meer informatie over onze topsporters en de richtprijzen! Maak uw keuze uit fietsen of hardlopen en klik op onderstaande buttons:

Bent u enthousiast geworden over “The Road to….”, dan kunt u contact opnemen via het bel mij terug formulier. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden toe te lichten.

Sports background. Runner feet running on road closeup on shoe.